TANITIM YAZILARI

Fotoğrafları Ölümsüzleştiren Fotokitaplar

Gelişen teknoloji yaşamlarımızı değiştirdikçe hayatlarımızda çok önemli bir yere sahip olan fotoğraflar da buna uyum sağlıyor. Eski teknoloji ürünü fotoğraf albümü ve fotoğraf baskısı, neredeyse sadece aile büyüklerinin evinde rastlanan türden şeyler olmuş durumda. Günümüzde ise fotoğraf albümü oluştururken genellikle bilgisayarımızı ve sosyal medya sitelerini kullanıyoruz. Fakat böylelikle hem bilgisayara hem de internete bağımlı hale geliyoruz güzel anları yâd etmek için. Eskiden olduğu gibi elimizin altında bir fotoğraf albümü bulunmuyor ve fotoğrafları dijital olarak basmak için ise gereksiz bir zaman ve maliyet söz konusu. Fotokitaplar ise bu konuda dijitalliği gerçekliğe dönüştürdüğü için adeta günümüzün kurtarıcısı niteliğinde.

Eski usul fotoğraf albümünden alınan tada yeni teknolojide fotokitap sayesinde erişmek mümkün. Aynı zamanda günümüz teknolojisinin risklerini de bertaraf eden bu uygulama ile fotoğraflarınız herhangi sistemsel bir arıza nedeniyle silinip yok olma tehlikesinden kurtularak evinizde kendine özel bir yer bulacak.

Fotokitap, özellikle sevdiklerimize hazırlayacağımız bir hediye için çok geniş alternatifler sunuyor. Söz konusu sevgiliye hediye ise yaratıcılığın ve kişiselliğin artıyor olması fotokitapların en güzel özelliklerinden. Sevgiliye yıldönümü hediyesi ve doğum günü hediyesi düşünürken mutlaka aklınızda bulunması gereken fotokitaplar aşkı ve sevgiyi en özel biçimde yansıtmanın yollarından bir tanesi.

1

Fotokitapların kullanımı sadece sevgiliye hediye olarak sınırlanamaz tabii ki. Yarattığı alternatifler o kadar fazla ki fotoğraf baskı ile ölümsüzleştirmek istediğiniz her anınıza fotoğraf albümü havası katarak eşlik edebilir. Örneğin her ailenin ilgiyle yaptığı bebek albümleri için oldukça sempatik tasarımlarla birleştirilerek bir fotokitap hazırlanabilir. Aynı zamanda hayatlarımızın bir diğer dönüm noktası olan ve fotoğraf albümü yaparak ölümsüzleştirmek istediğimiz düğün ve evlilik gibi olaylarda da fotokitap şeklinde düğün albümleri oluşturabilirsiniz.

Fotoğraf bastırma işleminin zahmetini ve maliyetini düşündüğünüzde kişisel hobi ve işleriniz içinde fotokitap tercihi sizin yararınıza olacaktır. Bir gezide veya tatilde çektiğiniz fotoğrafları fotokitap ile ölümsüzleştirmek veya sevdiğiniz kişiye böyle bir hediye hazırlamak da fotokitapların sunduğu özelliklerden birisi.

 2

Tüm bunların yanında fotoğraf, moda veya diğer sanat dallarında portfolyo hazırlamak ve dağıtmak isteyenler için de özel tasarımlar uygulayarak hazırlayacakları fotokitaplar işlevsel olacak ve işlerini ön plana çıkarmalarında yardımcı olacaktır. Ek olarak çocukların doğum günlerinde veya karne günlerinde onları mutlu edebilecek, hem eğlenceli hem de öğretici fotokitaplar hazırlanabilmesi de bir başka alternatif.

Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü ve aklınıza ne zaman, hangi sebeple ve kime hediye almak geliyorsa fikirlerinize uygun bir fotokitap hazırlayabilir ve yaşamış olduğunuz güzel zamanları fotoğraf albümü niteliğinde ölümsüzleştirebilirsiniz. Gerek fotoğraf baskı kalitesinin yüksekliği gerek tasarım açısından kişiselleştirmeye elverişli olması nedeniyle günümüzde hediye fikirlerinde öne çıkan fotokitaplar birçok seçenek alternatifiyle anılarınızı yaşatmak için sevgilikitabi.com’da sizlerle birlikte.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı