TANITIM YAZILARI

Çeşit Çeşit Foto Kitap Fırsatlarını Kaçırmayın!

Yaklaşan bir doğum günü ya da yıldönümü mü var? Ya da eşinize, dostunuza veya sevgilinize harika bir hediye verme vaktinin geldiğini mi düşünüyorsunuz? O halde hem görünüşü hem de içeriğiyle etkileyici bir hediye olan foto kitap fırsatlarını değerlendirme vakti!

Foto kitap, eski model fotoğraf albümlerinin yerini tutan ve bilgisayar ya da telefonlarda depolanmış fotoğrafları hem eski usul elle tutulur bir biçime sokan hem de yeni teknoloji ile kalıcılık sağlayan bir hediye yöntemidir. Bu yöntem ile aile albümlerinden tutun da düğün albümlerine ve aşkınızı anlatan fotoğraf serilerine kadar birçok şey yaratmak mümkün.

foto kitap 4

Yeni nesil fotoğraf albümleri olan foto kitapları yaratmak için Sevgili Kitabı’nın sizlere sunduğu özellikler ise tıpkı tasarlayacağınız foto kitap kadar benzersiz! Sevgili Kitabı’nın kullanımı oldukça kolay olan özel tasarım panelinde oluşturacağınız foto kitap için dilediğiniz kadar fotoğraf ekleyebilir ve fotoğraf albümünüze notlarınızı, yazılarınızı koyabilirsiniz.

Tasarlandıktan sonra üç gün içerisinde adresinize gelecek olan foto kitap tasarlarken onlarca farklı şablondan yararlanarak albümünüzü estetik bir görünüme kavuşturabileceksiniz. Her ürünümüzde olduğu gibi sizlere fikir verebilecek örnek kitaplarımıza bir göz attıktan sonra ne yapabilirim sorunuz kesinlikle cevap bulacak!

foto kitap 1foto kitap 3foto kitap 2

Üzerlerinde düzenlemeler de yapabileceğiniz bu örnek kitapların yanı sıra tamamen kendinize has bir tasarımla foto kitap oluşturmanız da Türkiye’nin en iyi özel tasarım paneli sayesinde mümkün. Tasarım panelinde kitabınız için kullanacağınız kapaklar sevgilinize, ailenize, babanıza, dostunuza vereceğiniz bir hediye ya da kutlama veya özel gün şeklinde sınıflandırılıyor ve başlangıç için işinizi oldukça kolaylaştırıyor. Hazır kapak veya şablonlardan oldukça az yararlanarak içinizdeki tasarım dehasını da konuşturmanızın mümkün olduğu Sevgili Kitabı tasarım paneli yeni nesil hediyeler için açık ara en kolay yol!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı