TANITIM YAZILARI

Davetinizde Fark Yaratmak İçin: Özel Tasarım Davetiye

Özellikle yaz mevsiminde yoğunlaşan sosyal etkinlikler içerisinden düğün, nişan, nikâh, sünnet ve özel etkinlik davetleri için, davetiye, olmazsa olmazdır. Etkinliğin türüne göre biçimlenmiş birçok model ve renkteki davetiyelerin ihtiyacınızı ne kadar karşılayabileceğini düşündünüz mü? Size özel olan, sizin hayatınızdan bir parça taşıyacak ve güzel bir anı olarak kalacak olan bu etkinliğin sizin seçiminiz olmasından ziyade tam anlamıyla beğeninizi taşıması gerekir. Aynı zamanda da etkinliğinizin içeriğini ve sizin için anlamını tamamen yansıtması… Davetiye planını böyle düşününce önüne konan davetiye seçeneklerinden bir tanesini seçmek (hem içinize tam olarak sinmeyeceği hem de pahalı olacağı için) biraz heves kırıcı olabilir. Yani maddi kaygılarla düşünüp ucuz davetiye arasanız ayrı bir sıkıntı, parayı gözden çıkarıp estetik ve farklı bir davetiye olsun deseniz ayrı bir sıkıntı. Neyse ki artık davetiye örneklerinde kaybolup hem ucuz hem de güzel davetiye aramanıza gerek kalmadı. Çünkü uzun zamandır aşkınızın kitabını yazmanıza vesile olan Sevgili Kitabı, artık davetiyelerinize de talip (:
1Daha önce Sevgili Kitabı’nı kullananlar bilirler. Birçok farklı tasarım seçeneği, kaliteli baskı, kusursuz hizmet ve uygun fiyat ile sevgililerin gönlünü kazandık ve özel tasarım kitaplarda yolumuza hızla devam etmekteyiz. Biz de kendimize sorduk; aşıkların düğün, nikâh veya nişan davetiyelerini neden hazırlamıyoruz! Aşka hizmette sınır yoktur (: Elbette sünnet veya özel etkinlik davetiyelerini de bu fikre ekledik ve özel tasarım davetiye ile en ilginç, en farklı ve en sempatik davetiye tasarımlarınızı hazırlamaya karar verdik.
Hazır davetiye örneklerimize bir göz atmanız size hem kendi tasarımınız için fikir verecek hem de dükkan dükkan gezip davetiye örneklerine boşu boşuna bakmaktan kurtulacaksınız. Düğün davetiyesi, sünnet davetiyeleri ve aklınıza gelebilecek her davet için ucuz davetiye imkânını sizlere sunuyoruz. Ucuz olmasının yanında yaşam tarzınızı en iyi yansıtabilecek davetiyeyi de ancak özel tasarım davetiye ile hazırlayabilirsiniz. Ayrıca hayatın tüm sıradanlığına karşı davetiyem biraz sıra dışı, farklı, orijinal ve hatta komik olsun diyorsanız da yeriniz Sevgili Kitabı olmalı (:
Seçeneklerinizden birkaç örnek vermek gerekirse eğlenceli çiftler veya sünnet daveti için karikatürlü düğün davetiyesi, romantik çiftler için en güzel fotoğraflarının bulunduğu fotoğraflı davetiye ve özel davetleriniz için özel tasarım davetiye modelleri, tam 7 farklı boyut seçeneğiyle Sevgili Kitabı’nda. Aynı zamanda birinci sınıf baskı kalitesiyle istediğiniz kadar baskı isteme imkânına da sahipsiniz.
2

Sevgili Kitabı olarak hayatınızın güzel anlarına katkıda bulunmak ve yanınızda olmak bizim işimiz. O yüzden düğün, nikâh, nişan veya çocuğunuzun sünneti gibi özel ve güzel zamanlarda ihtiyaç duyacağınız davetiyeleriniz için bizimle olun! Mutluluğunuzu hep birlikte inşa edelim.

Hem üründe hem de hizmette kalite ve uygun fiyat için sevgilikitabi.com

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı