TANITIM YAZILARI

EN SEVDİKLERİM: SEVGİLİM, KİTAPLARIM: SEVGİLİ KİTABIM

14 Şubat maratonu başlayalı çok oldu: Hepimiz çılgınca kıyafet ve hediye bakıyoruz. Herkes nette, değilse işte, değilse çarşıda. Google arama motoru bile yorgun: Kah sevgiliye en güzel hediye, farklı hediye fikirleri, erkekler için hediye seçenekleri diye aratıyoruz kah aşk hediyeleri, manevi hediyeler, el emeği hediyeler… Eh hepimizin istediği şey parfümün, kol düğmesinin, kazağın, gömleğin, saatin dışına çıkıp (ki doğum gününde de yıldönümünüzde de öyle bir hediye almıştınız)  orijinal hediyeler verebilmek… İşin maddi boyutunu da düşünmemiz gerekiyor elbette. Gönül ister ki sevgiliye en pahalısını, en güzelini alabilin ama bir yandan da pahalı olan her şeyin güzel, özel olamayacağını düşünüyorsunuz. Doğru!

Bence en özel hediye (bayana hediye baabında söylüyorum) ona kendi ellerinizle beceriksizce de olsa yiyecek bir şeyler hazırlamanız, (komik ve naif) masayı gül yaprakları ve mumlarla süslemeniz (romantik ve klas), bir de ona pırlanta almanızdır (harika ve harika) 🙂 Ayakkabı ve çanta da olur; bilirsiniz onlar da pırlanta değerindedir kadınlar için:) Fakat yetmez. İşin pırıltılı kısmını hallettiniz ama daha kalıcı bir şeylere ihtiyaç vardır: Ona bir şiir yazmanız, resim yapmanız gibi… Hatta ona bir kitap yazıp okumaya başlayın. Çok mu yüksekten uçtuğumu düşünüyorsunuz? Hayır, sandığınız kadar zor değil. Kimse sizden 14 Şubat’ta bir Dostoyevski olmanızı beklemiyor, edebiyat yapmak değil beklenen. Siz sadece google’a sevgiliye kitap yapmak, kitap hazırlamak, kitap bastırmak diye yazıyorsunuz hoop karşınıza Sevgili Kitabı çıkıyor. Hazır şablonlar üzerine sevgiliniz ve sizin için özel olan şeyleri yazıyorsunuz. İsme özel tasarım kitabınız hazırlanıyor, gıcır gıcır renkli sayfalar ve çizimlerle basılıp size yollanıyor. İşte el yapımı, şaşırtıcı, en özel hediye… Üstelik maddi imkanlarınızı zorlamayacak kadar ucuz ve sevgiliniz için çok kıymetli bir hediye. En güzeli ilerde çocuklarınıza, torunlarınıza gösterecek olmanızdır.:) Sizin çok cool birer anneanne, babaanne, dede olduğunuzu düşünecekler. 🙂 Kadına bu hediye alınabileceği gibi erkeğe hediye ne alınır sorusunun da cevabıdır aynı zamanda. Zaten sanırım her kadın aynı dertten muzdariptir: Erkeğe hediye almak daha zordur. Gömleği daha önce aldınız, kravat ve kol saati, parfüm, ayakkabı, hediyelik eşya bile aldınız (ki erkekler hediyelik eşyadan pek de hoşlanmıyorlar) ama bu başka bir şey… Ben derim ki bu sevgilier gününde onu hiç hissetmediği kadar özel hissettirin: Ona sevgili kitabı hediye edin. Yazarı siz, kahramanı sevgiliniz olsun!

6- EN SEVDİKLERİM SEVGİLİM, KİTAPLARIM SEVGİLİ KİTABIM

Not: Bu kitapların arkadaş için, anne- baba için, çocuk için olan versiyonları da var. Eh bazen en sevgili’lerimiz anne- babamız ve biricik çocuklarımızdır:) Bir göz atın derim: sevgilikitabi.com

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı