TANITIM YAZILARI

Düğün Davetiyelerine Dair Her Şey Sevgili Kitabı’nda!

Düğün davetiyeleri için uzun koşuşturmaların ve arayışların sonu yeni nesil davetiyeler ile geldi! Sevgili Kitabı sayesinde gönlünüzdeki gibi bir davetiyeye ulaşmak ucuz, kolay ve eğlenceli olmasının yanı sıra üç gün içinde adresinize teslim!düğün davetiyeleri

Davetiyenizi nasıl istersiniz sorusuna verecek bir cevabınız mutlaka vardır. Kimileri için sade ve gösterişsiz olan en güzel davetiye kimileri için ise romantik, gösterişli ya da eğlenceli olabilir. Nasıl bir zevkiniz olursa olsun içinize sinecek ve gönül rahatlığıyla karar verip bastırabileceğiniz düğün davetiyeleri özel tasarım sayesinde sizlerle buluşuyor.

Sevgili Kitabı’nın özel tasarım paneli davetiyelerinize fotoğraf ekleyebilmenin yanı sıra hazır şablonlardan yararlanmak, yazılar yazmak ve figürler ekleyerek davetiyenizi renklendirmenize olanak sağlıyor. Böylelikle tamamen size özel düğün davetiyeleri oluşuyor ve düğününüze renk katıyor!

Elbette dahası da var! Sevgili Kitabı’nın onlarca örnek davetiye modellerinden de gerek fikir almak gerekse de düzenleyip kendi davetiyeniz haline getirmek açısından yararlanmanız mümkün. Birçok farklı boyuttaki düğün davetiyeleri arasından mutlaka gözünüze bir şeyler çarpacaktır!

düğün davetiyeleri 3 düğün davetiyeleri 2

Tüm bunların yanında tamamen size özel ve sizin yaratınız olan bir davetiye tasarlamak ise hiç bu kadar kolay olmamıştı! Özel tasarım panelinde işe koyulmadan önce davetiyeniz için ebat seçeneklerinden birini seçmelisiniz. Estetik bir tasarımın ilk aşaması tamamlanınca kendinizi düğün davetiyeleri diyarının tasarım odasında bulacaksınız. Burada davetiyenize eklemek istediğiniz fotoğraflar, sizler için hazırlanmış olan hazır şablonlar, figürler, objeler ve arka fonlar davetiyenizi şekillendirmek için emrinize amade!

düğün davetiyeleri 4

Sevgili Kitabı’nın düğün davetiyeleri estetiği, güzelliği ve çeşitliliği ile sizleri memnun etmesinin yanı sıra davetiyelerinizi yerleştireceğiniz zarfların da davetiyeniz kadar etkileyici olmasıyla gözleri büyüleyecek. Öyle ki ister birçok farklı renkteki sade zarflarla isterseniz de etiketli kraft zarflarla davetiyenize ekstra bir güzellik katmanız mümkün.

düğün davetiyeleri 5

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı