TANITIM YAZILARI

Daveti İçin Kılı Kırk Yaranlara Özel Tasarım Davetiye

Bazı günler vardır ki, insan, o günü hayatı boyunca unutamaz. Bu günler, kimi zaman harika bir aşkın doruk noktası olan düğün günü, kimi zaman ise aşkınızın meyvesi olan çocuğunuzun sünneti olur. İşiniz veya arkadaş çevreniz için düzenlediğiniz özel bir davet de unutulmayacak anılar listesindedir.
Yaşandıktan sonra güzel hatırlanan ve ömür boyu unutulmayan bu güzel ve özel günler gerçekleşmeden önceki uğraşlar ise tatlı fakat telaşlı bir biçimde gerçekleşir. Her şeyin kusursuz olması gerekliliği, tüm ihtiyaçları en ince ayrıntısına kadar düşünmeyi gerektirir. Bu doğrultuda hem maddi hem de manevi bir uğraş ve harcama yapılması ise kaçınılmazdır.
1Davet koşuşturmacasında hem detaylı düşünüp içimize sineni almak hem de masrafları olabildiğince minimumda tutmak isteriz. Tabi bir de bazen işin kolayına kaçmak ve çabucak halletmek… Çoğu şey için mümkün gözükmeyen bu istekler davetiyeleriniz için artık mümkün. Nasıl olacağı ise aşağıdaki satırlarda gizli! (:
Davetinize, nişanınıza veya düğününüze kimleri çağıracağınızı muhtemelen ince eleyip sık dokuyarak düşündünüz ve karar verdiniz. Şimdi artık neredeyse tüm bu telaşın son düzlüğündesiniz ve sıra davetiye seçimine geldi. Aklınızda onlarca davetiye fikri ile eş dost tavsiyesi davetiyecileri dolaşıp aradığınızı bulamadan geri dönmeden önce tekrar düşünün. Çünkü artık tam sizin gönlünüzdeki gibi davetiyeleriniz ayağınıza kadar gelecek. Elbette Sevgili Kitabı sayesinde (:
Neyi nasıl yapacağınızı kılı kırk yararak planladığınız en özel gününüz için düşündüğünüz davetiyelerde de aynı seçicilikte olacağınızı biliyoruz. Öyle ki düğününüze veya nişanınıza gelecek kişilere daha düğün gerçekleşmeden göz kamaştırıcı bir davetiye ile merhaba demek istiyorsunuz. Sevgili Kitabı ise sizlere kaliteli hizmeti ve uygun fiyatlarıyla, özel, güzel, ilginç ve kendinize has bir davetiye vaat ediyor. Bunun için ise tek yapmanız gereken kolay birkaç işlem ile davetiyenizi tasarlamak ve adresinize teslim edilmesini beklemek! (:
2
Özel tasarım veya online işlemler nedeniyle ‘zor olur, uğraşamam’ gibi kanaatlere sakın kapılmayın. Çünkü bu sıcak havalarda onca işin gücün arasında dükkân, dükkân dolaşıp davetiye modellerine bakmaktan sizi kurtaracağız. Aynı zamanda siz tasarımınızı yaparken takıldığınız en ufak şeyde size destek olabilecek canlı yardım bölümümüz de mevcut.
Tasarımınıza başlamadan önce sizin için hazırladığımız yedi farklı ebat seçeneğinden davetiyeniz için en uygun gördüğünüzü seçmeniz gerekiyor. Bundan sonra karşınıza seçtiğiniz ebat doğrultusunda davetiye tasarımları çıkacak. Size fikir vermesini arzu ettiğimiz bu tasarımları seçebilir, üstünde düzenlemeler de yapabilirsiniz. Davetiyenize, sevgilinizle en güzel fotoğrafınızı, çocuğunuzun en sevdiği çizgi film karakterini veya karikatürü yerleştirebilir, en mutlu gününüzü anlatacak güzel sözleri davetiyenize yerleştirebilirsiniz. Keyfinize en uygun davetiyeyi hazırladıktan sonra tek yapmanız gereken istediğiniz sayıda sipariş vermek olacak. Ardından davetiyeniz ayağınıza kadar gelecek… (:

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı