TANITIM YAZILARI

Cıvıl Cıvıl Fotokitap Hediyeler

Fotokitap nedir? Hiç duydunuz mu?

Mart ayı kapıdan baktırdı, kazma küreği yaktırdı ve bize Nisan ayını getirdi. Bahar yorgunluğunu, bahar alerjilerini yaşadık atlattık. Sıra geldi güp güp atan kalpleri taçlandırmaya, sevindirmeye… Bahar; aşkların başladığı, başlamış aşkların iyice yeşerdiği, evlilik planlarının hayata geçirildiği, kır düğünlerinin yapıldığı, turuncu turkuaz renkli neşeli bir mevsim… Ilık rüzgarlarda, güneş altında sevgiliyle el ele gezildiği, akşamları deniz kenarına inildiği, incecik tişörtlerde ve güneş gözlükleriyle fotoğraflar çekinildiği zamanlar… Bu zamanları daha da keyifli hale getirmek için sevgilinizin doğum gününü, yıldönümünüzü, kışı (14 Şubat sevgililer günü, yılbaşı) beklemeyin. Sadece içinizden geldiği için, bahar aşkına sevgiliye hediye hatta hediyeler alın onu şımartın. Çünkü her ne kadar baharın sonu yaz, olsa da yazın sonu yine kış… Aranızdaki sıcağı hep körüklemeniz gerekli ki heyecan hep taze kalsın.

1
Bunun için illa maddi değeri yüksek hediyeler almanız da şart değil, önemli olan sevgiliyi şımartmak, gülümsemesini sağlamak, ona değer verdiğinizi göstermek… Bu bir bakışla da, bir tebessümle de olur ama sürekli bakış ile gülücük kar etmez. Ona ilginç bir hediye verin. Şaşırtın, sürprizli olun. Bahar da böyle değil midir: Bir yağmur yağar, bir güneş çıkar.
Belki de zaten hediye almak istiyordunuz ama ne alacağınızı bilmiyordunuz. Öyle ya; herkes sevgilisine ilginç bir hediye almak ister ama ne?
2

Hediye fikirlerine ihtiyacınız var. Çünkü sizin aklınıza gelenleri daha önce çoktan aldınız ya da orijinal bir hediye almak istediğiniz için aklınızdan siliyor, eliyorsunuz. Güneş gözlüğü; evet mevsim için ideal ama yeterince özel mi? Ayakkabı? Bir kadın için ayakkabı ve çanta ikilisi her zaman özel hediyelerdir ama sevgilinizi şaşırtan ve duygulandıran bir hediye almak istiyorsunuz. Ve siz hanımlar; sevgilinize o çok beğendiği markanın tişörtünü- ayakkabısını alabilirsiniz ama siz de daha kalıcı bir hediye vermek istiyorsunuz. Neticede ayakkabılar eskir. Kullanılır ve atılır. Onun için en özel hediyeleri bulmak, ona en ilginç hediyeyi vermek istiyorsunuz. O mutlaka ki küçük bir anahtarlıkla hatta küçücük bir el yapımı kekten ya da seni seviyorum yazan notla bile mutlu olacaktır ama siz bunlarla yetinmek istemiyorsunuz. En anlamlı en güzel hediyeyi bulmak istiyorsunuz. Yıllarca kalacak olan…

3
Öyleyse size hediye alternatifleri sunması için öncelikle onlarca hediye sitesine bakabilirsiniz. Bu sitelerde onlarca esprili, romantik, muzip, farklı hediye bulabilirsiniz. Ya da sevgilinize yeni trend bir hediye verebilirsiniz: Onun hakkında ne düşündüğünüzü, fotoğraflarla ve resimlerle anlatabileceğiniz bir foto kitap hediye tasarlayabilirsiniz. İşte bu hem kalıcı hem özel hem gülümseten hem romantik hem de çok ilginç bir hediye olacaktır. Bu, sevgiliye verilebilecek hediyeler arasında en çok duyguyu bir arada tattıran hediye olacaktır.
Ayrıca, foto kitap hazırlamak oldukça basit: Önce ikinizin fotoğraflarını seçiyor sonra o fotoğraflara uygun yazılar yazıyor ve fotoğraflara bu notları iliştiriyorsunuz. Bunu online olarak sizin yerinize yapan hediye foto kitap siteleri var. Bunlardan biri de sevgilikitabi.com. Bu adresteki hazır şablonları istediğiniz gibi değiştirerek konuşma balonlarını dilediğince doldurabilirsiniz. Hem şirin hem romantik bu hediyeyi kendi ellerinizle hazırlamış olacaksınız. Kitabınızın başına da seçtiğiniz fotoğrafı sürükleyerek yerleştirin ve sizin de bir kitabınız olsun. Yazar ve kahraman sizsiniz. Esas kız/erkek de sevgiliniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı