TANITIM YAZILARI

Çifte Hediye Kabusu

Bazı çiftler sırf nikahlarını sevgililer gününe denk getirmek için aylarca öncesinden hazırlanıyor. Bazıları erkek ya da kadının doğum gününde evleniyorlar. Bazı bayanların doğum günleri anneler gününe, bayların babalar gününe denk geliyor bir de üzerine aynı gün nikah kıyılıyor. Böylece bir taşla iki kuş vurulacağı sanılabiliyor. Bazı erkekler için kendilerine iki yerine tek hediye alınması onlar için yeterli olabilirken çoğu kadın doğum gününe denk gelen sevgililer günü ya da nikah/ nişan için iki hediye beklentisinde oluyor. İşte o zaman formata uygun alınabilecek iki farklı hediye arayışı başlıyor.

İlk adım doğum günü mesajları göndermek. Ardından seçenekleri gözden geçirmek, amacınıza hizmet etmeyen alternatiflerini elemek… Aklınızda pek ilginç fikirler yoksa hediye siteleri yardımınıza koşacaktır. Bu sitelerde birden çok seçeneğiniz olacaktır. Çünkü işinizi kolaylaştırmak için hediye alma sebeplerinizi kategorilere ayırmışlar: Anneler günü, babalar günü, sevgiliye, romantik, sevgililer günü, ilginç, komik, erkeklere hediye, bayanlar için  hediye, kişiye özel, çocuk hediyeleri, yeni bebek hediyeleri, evlilik yıldönümü hediyeleri, hediye sepetleri, özür dilerim hediyeleri, yılbaşı hediyeleri, öğretmenler günü hediyeleri, yeni iş hediyeleri, erkeğe en güzel doğum günü hediyesi, bayanlar için doğum günü hediyesi, yeni ev, ofis, farklı doğum günü, araba (aksesuar), fotoğraflı/ resimli, arkadaşa, nisan, hediyelik eşyalar gibi… Ayrıca el yapımı hediyelik eşyaların takıların olduğu online alışveriş yapabileceğiniz siteler mevcut.

İki tane birden almak çok masraflı olacaktır. Bu yüzden bu el yapımı hediyelerden en azından birini kendiniz de kolaylıkla yapabilirsiniz. Cesaret edemeyeceğinizi düşünürseniz el yapımı hediye yapmayı anlatan videolar bile var. Örneğin; http://www.uzmantv.com/konu/evde-sevgililer-gunu-hediyesi-yapimi

Kendi yaptığınız hediye erkek arkadaşa, kız arkadaşa daha anlamlı daha özel gelecektir. Orijinal yaratıcı hediyeler kategorisinde onu 1 numaraya çıkaracaktır.

Üstelik bu sitelerin bazılarında belli bir miktarın üzerinde alışveriş yaptığınız takdirde kargo ücretsiz olarak hediyeniz gönderilir ve size belirledikleri bir tarihe kadar geçerli olabilecek indirim hediye etmekteler. Belki buradan aldığınız hediye çekiyle iki hediyeyi üçe bile çıkarabilirsiniz ya da biraz da kendinizi mutlu etmek için kendinize hediye alabilirsiniz. İhtiyacınızı karşılayacak ürünleri olabildiğince makul fiyatlara ve olabildiğince enteresan olarak tasarlamışlar. Örneğin herkesten farklı kulaklıklarınız, telefon- tablet kaplarınız, şapkanız, okuma gözlüğünüz vb olabilir. Böylece hem sevgilinizin yüzünü güldürürken hem de sitenin uyguladığı indirimle kendi hediyenizi alabilir, kendinizi de çifte mutlu edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı