TANITIM YAZILARI

AŞKINIZIN KİTABINI YAZIN

Haydi sen de sevgiline kitap al.  Aşk mektubunun yerini artık kişiye özel aşk kitapları aldı. Güzel aşk sözleri, aşk mesajları, en güzel aşk şiirleri ile dolu bir kitap hazırla ve o’na hediye et.

Dünyadaki en yüce, en kutsal duygulardan bir tanesi aşktır. Binlerce yıl önce yaşayan uygarlıklara ilişkin kalıntılarda en çok işlenen figürler içerisinde aşkı ifade eden çok sayıda örneğin bulunması, aşkın insanlığın varoluşundan bu yana en çok önem verilen duygular içerisinde yer aldığının güzel bir göstergesidir.

Tarih boyunca aşıkların sevgililerine duydukları aşkı ifade edebilmek için değişik yollar uyguladıkları görülmektedir. Çağlar boyunca kulaktan kulağa yayılan efsanelerde, o döneme ait büyük aşkların anlatıldığı görülmektedir. Zamanla insanoğlu aşkını ifade edebilmek için gerek görsel, gerekse yazılı eserlere yönelmiş olup, günümüze kadar ulaşan çok sayıda tarihi eserde de yaşanan büyük aşkların yer aldığı görülmektedir. Modern çağlarda insanoğlu aşkını ifade edebilmek için sanatsal uygulamalara yönelerek aşkı konu alan çok sayıda eser yaratmıştır.

Aşkın ifade edilmesi sadece sanatçılara özgü bir durum değildir. Aslında, her aşık kendine özgü bir yol deneyerek, sevdiği insan için hissettiği özel duyguları ifade edebilmeyi denemektedir. Belki sanatçıların ürettiği eserler gibi değerlendirilemese de, aşıkların bu amaç için yarattığı her şey özgün bir eser niteliğindedir.

Bir aşk yaşıyorsanız, sevgiliniz için hissettiğiniz duygularınızı mutlaka siz de kendinize özgü bir şekilde ifade etmeye çalışmışsınızdır. Ancak, siz de aşkınızı bugüne kadar olduğundan çok daha farklı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Örneğin sevgiliniz için duyduğunuz aşkınızın kitabını yazmayı hiç düşünmüş müydünüz? Başlangıçta aşkınızın kitabını yazma fikri size biraz uzak ve gerçekleştirebileceğiniz bir şey değil gibi gelebilir. Elbette siz bir sanatçı olmayabilirsiniz, ancak, aşkınızı ifade edebilmek için bir sanatçı olmanıza gerek yok.

sdcsd

Sevgilinize duyduğunuz aşkı ilişkinizin en başından başlayarak hatta sevgilinizi ilk gördüğünüz anı milat olarak kabul ederek, kendi cümlelerinizle ifade edebilirsiniz. Yapacağınız şey size karmaşık ve zor gelebilir, ancak siz aşkınızın kitabını tüm insanlar için değil, sadece sevdiğiniz insan için kaleme alacaksınız. Bu takdirde yaratacağınız bu eserin sevdiğiniz insan tarafından beğenilmeme gibi bir sonucu olabilir mi? Aşık olduğunuz insan da size karşı aynı duygulara sahipse ona duyduğunuz aşkı ifade etmek amacıyla kaleme alacağınız aşkınızı ifade eden kitap, onun için Nobel ödüllü bir kitaptan çok daha anlamlı ve çok daha değerli olacaktır.

Eğer aşkınızın kitabını yazmaya karar verdiyseniz; ancak izleyeceğiniz yol konusunda kararsızlık yaşıyorsanız üzülmeyin. Günümüzde her derde deva olabilen sanal dünya, bu ihtiyacınızı da giderebilecek alternatif çözümlere sahiptir. Aşkın kitabını yazabilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz her türlü fikre değişik öneriler getiren siteler, aşıkların hizmetine çoktan girmiş durumdadır. Siz de aşkınızın kitabını hazırlamanıza yönelik olarak yapacağınız araştırma ile ihtiyaç duyduğunuz hemen her şeyi, bu sayede bulabilirsiniz.

Aşkınızın kitabını hazırlayabilmeniz için gereken en önemli şey duygularınızdır. Kalbinizin derinliklerinde yer alan özel duyguları aşk kitabınızda ifade ederek sevdiğiniz insanı mutlu edebilirsiniz. Yeter ki kendinize güvenin ve ihtiyaç duyduğunuz fikirleri elde edebilmek için özenle araştırma yapın. Bu sayede en önemli sanatçıların eserlerinden çok daha özel bir eseri siz de aşkınız için yaratabileceksiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı