ASKERE HEDİYE

Askerime En Güzel Hediyem…

Bir erkeğin hayatındaki en önemli zamanların başında gelir askerlik. Belli bir yaşa gelmiş her erkeğin tamamlamakla mükellef olduğu en kutsal görevdir. Vatanı korumanın ve yeri geldiğinde ona canından bile vazgeçecek kadar sahip çıkmanın değeri o kadar büyüktür ki… Her anne-baba, biricik yavrularını askerlik görevini tamamlamaya gönderirken hem ondan ayrılacak olmanın hüznünü hem de bir asker ailesi olmanın haklı gururunu yaşarlar. Bir de askerini günler,haftalar, aylar boyu bekleyecek  sevgililer vardır elbet. Onlar da anne-babadan farklı duygular taşımazlar. Ama destekleri de askere en az aileleri kadar moral verir, mutluluk aşılar. İşte bu özlemi biraz olsun dindirmek için SevgiliKitabi.com asker yolu gözleyenlere “askerime hediyem” diyebilecekleri sürpriz hediye sunuyor.

askerime hediyem
Asker hediyeleri denilince akla pek çok seçenek gelir, belki giyim belki bakım malzemeleri gibi… Ama sizin bu klasik hediyelerden çok daha fazlasına ihtiyacınız var. Ona olan hasretinizi ve sevginizi yeterince anlatabilecek özel bir hediyeye…

İşte “”O Şimdi Asker “foto kitabı, en güzel sözlerinizde, en mutlu anılarınızla dolup taşan böyle bir hediye. Kendi ellerinizle kimiz zaman gözleriniz dolarak hazırlayacağınız bu hediye ile uzaklardaki askerinizi hem mutlu edecek hem de duygulandıracaksınız. Her bir sayfasını özenle tasarlayarak sadece ana sadece size özel bir kitap yapmış olacaksınız. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey SevgiliKitabi.com’un sunduğu tasarım paneli.

Askerime Hediyem Olsun

Bu panel yardımı ile kitabınızı kolaylıkla ve kısa bir süre içinde hazırlayabilirsiniz. Kitabınızda yer almasını istediğiniz fotoğraflarınızı özenle seçerek sayfalarınıza ekleyebilirsiniz. “Peki sayfaları istediğim gibi oluşturabilecek miyim?” derseniz, cevabımız yine evet olacak. Dilerseniz hazır olan şablon sayfaları düzenleyebileceksiniz dilerseniz tasarım yeteneklerinizi ortaya çıkararak sadece size özel bir kitap oluşturacaksınız.

Kitabınızın en anlamlı ve en özel kısmı sanırız askerinize söylemek istediğiniz duygularınız olacak. Bunun için yine panelimizde bulunan hazır sözlerden seçim yapabileceğiniz gibi, metin editörü yardımıyla kendi cümlelerinizle hasretinizi, sevginizi cümlelere dökebileceksiniz. Önemli olan sizin duygularınıza birebir tercüman olacak ve eline geçince sevdiğiniz insanı mutlulukla gülümsetecek bir hediye hazırlamak. Tabii burada en büyük görev yine size düşüyor!

Askere ne hediye gönderilir?” sorusuna cevap bulmak, tahmin ederiz artık eskisi kadar zor gelmiyor size. Böylesine anlamlı ve duygu dolu bir hediyeyi oluşturmak için daha fazla vakit kaybetmeyin. Askerinize olan hasretinizi hemen, şimdi bir kitapla ona gönderin.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı