ASKERE HEDİYE

Asker Sevgiliye En Güzel Hediye Hazırlamanın Tam Zamanı

Sevdiğiniz erkek uzaklarda… O vatan hizmetini yaparken siz de evinizde onunla birlikte tamamlıyorsunuz adeta kalan günleri. Asker dönüşü beklemek kutsal olduğu kadar zordur da! Siz onun özlemiyle beklerken askeriniz için de günler geçmek bilmez. Bir yandan sizin hasretiniz bir yandan da askerliğin zorlukları… Peki bu durumda olan sevgilinizin her akşam yatağında sizle dolu olan bu kitabı okuyarak mutlu olmasını istemez misiniz ? Sizin sevgiyle, aşkla hazırladığınız bu kitabın her sayfasına tek tek bakmasını, baktıkça size tekrar aşık olmasını elbette istersiniz.Öyleyse her sayfasına aşkınızı işleyeceğiniz asker sevgiliye en güzel hediye olacak kitap ile onu şaşırın.  Askerde olan sevgilinize özel bu kitaplara hemen sahip olun!

asker sevgiliye en güzel hediye

Asker  için en güzel hediye ne olur sorusuna cevap genelde hep klasik şeyler olur. Ama asker kitapları bu  sıradanlığın dışına çıkan en anlamlı hediyelerden biri… Ona özel hazırlayacağınız bu kitabı dilerseniz hazır şekilde satın alabilirsiniz, dilerseniz içeriğini kendinize göre de düzenleyebilirsiniz. Birlikte çektirdiğiniz fotoğraflarınızı ya da askerdeki sevgilinize özleminizi anlatan yazılarınızı ekleyebilirsiniz. Sevgilinizin kendini sizin yanınızda hissetmesi için dilediğiniz her şeyi kitapta yapabilirsiniz. Askerdeki sevgilinizin sizinle olan fotoğraflarını gördüğünde tüm günün yorgunluğunu ve stresini unutacak ve sadece size odaklanacak. Sizin içinizden gelen cümleleri okuduğunda ise mutluluktan gözleri dolacak.

Asker Sevgiliye En Güzel Hediye

Asker sevgiliniz için hazırlayacağınız bu kitap ile ona olan aşkınızı haykırabilir, onu düşünmeden bir dakika bile geçiremediğinizi ama bu zor günlerin elbet geçeceğini kelimelerinize yansıtabilir, yaşadığınız acı tatlı tüm anılarınızı en güzel fotoğraflarınız eşliğinde yıllar sonra bile hatırlanacak bir kitapta birleştirebilirsiniz.Tamamen kendi istediğiniz gibi hazırlayabileceğiniz bu kitap için yapmanız gerekenler çok basit. Kitabınıza fotoğraflar ekleyebilir, duygularınızı yazabilir, panel üzerinde hazır şablonları kullanabilirsiniz. Kaydedip çıkıp istediğiniz zaman devam edebilir, zamanı gelince de sipariş verebilirsiniz.

Bu kitabın üstünde değişiklik yaparak almak için “Kitabı düzenle” butonu ile istediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz. Kitabı bu haliyle satın almak istiyorsanız hemen SevgiliKitabi.com’a girin, ‘Sepete Ekle’ butonuna tıklayın. Bu hasret kitabı ile sevgilinizi mutluluktan havalara uçurun.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı