TANITIM YAZILARI

Aşk Kitabı İle Aşkınız Baş Tacı!

Aşkınızın büyüklüğünü ve sevgilinize karşı hissettiğiniz tutkuyu dışa vurmak her zaman kolay değildir. Çünkü bazen sözcükler yetmez. Bu durumda imdadımıza hediyeler koşar ve maneviyatımızı yansıtmaya aracı olarak sevgiliye duyulan sevgiyi en ince yollardan anlatır. Fakat her hediye bu kadar güçlü değildir ve olması da zordur. Çünkü hediye işi incelik ister ve kalbe giden yollara uzanmalıdır. Bu nedenle aşkınızın baş tacı olacak hediyelere ihtiyacınız var. İşte aşkınıza baş tacı edebileceğiniz bir hediye olan sevgini anlatmanın 1001 yolunu içeren aşk kitabı Sevgili Kitabı’nda mutluluğunuzu taçlandırmayı bekliyor!

aşk kitabı 1

Sevgiliye kitap olacak bir aşk kitabı yazmak her aşığın harcıdır! Çünkü ihtiyacınız olan ilham kalbinizdeki aşkta fazlasıyla mevcut. Aşkınız içerisindeki her duruma özel örnek aşk kitapları çektiğiniz hasrete, duyduğunuz pişmanlığa ya da sevgilinize verdiğiniz değere ilişkin yaratıcı tasarımlarla bu ilhamı tetiklerken tasarımı tamamen size ait olan bir aşk kitabı yazmak için de sizlere yeni fikirler sunacak.

aşk kitabı 2aşk kitabı 4aşk kitabı 3

Yoğun aşk içerecek olan kendi aşk kitabı yazma deneyiminiz için Sevgili Kitabı sizlere standart ebat ve büyük ebat olmak üzere iki ebat seçeneği sunuyor. Malumunuz aşk hakkında bahsedilecek çok şey var… Hediyenizin ebatını belirledikten sonra Türkiye’nin en gelişmiş özel tasarım panelinde sevgilinize hediye tasarlamanın keyfine varırken sizlere sunduğumuz ve üzerinde düzenleme yapabileceğiniz hazır kapaklar ve hazır sayfalarda aşkınıza dair birçok şey yakalayacağınıza eminim!

Hazırladığınız aşk kitabının kapağını belirledikten sonra içerik sayfalarını hazırlarken de hazır sayfalarımızdan yararlanabilir, bunları düzenleyebilir, fotoğraf ve güzel sözler ekleyerek daha fazla kişiselleştirebilirsiniz.

Unutmayın ki insanları sevindirmek kolay, sevgiliyi sevindirmek ise çok daha kolaydır. Ve sevgiliyi mutlu edebilecek ne kadar güzellik varsa aşk kitabı bunları barındırır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı