TANITIM YAZILARI

Yıldönümü Hediyeleri

A simple gift

Daha önce bildiğiniz gibi, yıldönümü hediye seçme sorunsalı ile ilgili bir yazı yayınlamıştık. Şimdi o konuyu biraz daha deşmek istiyoruz. Siz de takdir edersiniz ki, ister evlilik yıldönümü olsun ister tanışma yıldönümü, insan sevdiği kişiye onu özel hissetirecek yıldönümü hediyeleri vermek ister. Bu, kocaman bir tektaş da olabilir küçücük bir not da… Önemli olan o hediyenin manevi değerinin yüksek olmasıdır.

Şu an “Peki ben böyle bir hediyeyi nasıl bulurum? Aklıma hiçbir şey gelmiyor” diye paniklemeye başladığınızı düşünüyoruz. Eğer siz de bizim gibi bir hediyenin değerinin para ile değil maneviyat ile ölçülmesi gerektiğini düşünenlerdenseniz, hiç panik yapmanıza gerek yok. Sevgili Kitabı olarak, size yardım etmek bizim için büyük bir zevk olacak.

Öncelikle düşünün, manevi bir hediyenin en önemli unsuru nedir? Sadece size özel olması mı? Kendi el emeğinizin olması mı? Belki de çok romantik olmasıdır. Biz, bu unsurların hepsini tek bir hediyede topluyoruz dersek ne dersiniz?

Kendi el emeğinizle hazırlayacağınız, içinde sadece sizin ve sevgilinizin ya da eşinizin hikayesinin yazılı olacağı çok ama çok romantik bir fotokitap sayesinde, sevdiceğinizin ayaklarını yerden kesebilir, ona yıldönümü hediyelerinin en güzelini verdiğiniz için onu kendinize bir daha aşık edebilirsiniz.

Fikir edinmeniz açısından bir kaç örneği aşağıya koyuyoruz (: Doya doya inceleyin:

Aşkımızın Tarihçesi

askimizin-tarihcesi-yildonumu-hediyesi

Ürün Açıklaması:  Klişe yıldönümü hediyeleri, sürprizler seni bıktırdıysa, O’na kendini özel hissettirecek değişik bir hediye arıyorsan, bu kitabı görmelisin. Tanışmadan evliliğe, ilişkinin farklı hallerini anlatan “AŞKIMIZIN TARİHÇESİ” kitabı, evlilik yıldönümü sürprizi yapmak için güzel bir hediye alternatifi olacak.

365 Gün – Sevgiliye Yıldönümü Sürprizi

365-gun-sevgiliye-yil-donumu-surprizi

Ürün Açıklaması: İyisiyle, kötüsüyle bir yılı daha devirdiniz ve sevgilinizle yeni bir yıla başlangıç yapıyorsunuz. Yıldönümünüz yaklaşırken 365 gün 6 saat boyunca sevgiliye dair yaşadığınız tüm sevinçleri, değişik duyguları, heyecanları ve mutlulukları ona bu kitabı hediye ederek taçlandırabilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı