TANITIM YAZILARI

Doğum Gününde Sevgiliye Nasıl Bir Hediye Almalı?

Henüz yeni başlayan bir ilişkiniz var, sevgilinizin doğum günü de yaklaşıyor ve nasıl bir hediye almanız gerektiği konusunda da kararsızlık yaşıyorsunuz. Üzülmeyin, pek çok insan aynı dönemde benzer sıkıntılar yaşamıştır. Özel günlerde hediye alırken en önemli noktalardan biri hediye alacağınız kişinin tercih ve ihtiyaçlarıdır. Uzun zamandır tanıdığınız bir insana hediye almak, yeni tanıdığınız ve henüz hakkında bildiklerinizin sınırlı olduğu bir insana hediye almaktan elbette daha kolaydır. Örneğin, yakın bir arkadaşınıza doğum günü hediyesi alacaksanız, onunla son zamanlarda yaptığınız sohbetleri düşünmeniz mutlaka size bir fikir verecektir. Zira yakın arkadaşlar almayı planladıkları, ihtiyaç duydukları şeyleri birbirleri ile paylaşırlar. Bu da sizin arkadaşınıza uygun bir doğum günü hediyesi almanıza önemli ölçüde yardımcı olur.

Ancak, henüz yeterince tanımadığınız ve yeni başladığınız bir ilişkide, sevgilinize doğum günü vb. özel bir gün için hediye alacaksanız adeta kılı kırk yarmanız gerekebilir. Sevgiliniz hakkında henüz detaylı bir bilgiye sahip olmadığınız için ihtiyaç duyduğu şeyleri belirlemeniz zor olabilir. Ayrıca, duygusal bir ilişki yaşadığınız bu insan için alacağınız hediyenin, duygularınızı yansıtan birçok anlam içermesi de gerekebilir. Alacağınız hediye maddi değerinin ötesinde nitelik bakımından da sevgiliniz için çok önemli olacaktır. Ayrıca, hediyenizi arkadaşlarınızla beraberken geçirdiğiniz bir zaman diliminde vermeniz gerekiyorsa işiniz biraz daha zor demektir.

Bu durumda, hem çok özel bir hediye seçmeniz, hem de hediyenizi en uygun zamanda ve en uygun bir şekilde sevgilinize sunmanız gerekir. Bu nedenle sevginize alacağınız hediye için özel hediye fikirlerine ihtiyacınız var. Zira sevgiliye alınacak bir hediye kişiye özel bir hediye olmalıdır. Bu konuda öncelikle ortak tanıdığınız ve güvenebileceğiniz, sevgilinizi uzun zamandan beri tanıyan arkadaşlarınız varsa onlardan fikir alabilirsiniz. Tabi bunu yaparken doğru kişilerden fikir aldığınıza emin olmalısınız.

İnternet ortamında doğum günlerine yönelik özel olarak tasarlanmış, özel nitelikte hediyeler bulma şansınız da var. Ayrıca, insanlar genel olarak sevgililerinin doğum günlerini genel olarak ilişkinin en başında öğrenirler. Eğer sevgilinizin doğum gününe uzun bir süre varsa gerekli araştırmayı yapmanız için yeterli zamanınız var demektir.

Ancak, henüz yeni başlayan bir ilişki yaşıyorsanız ve sevgilinizin doğum gününe sadece birkaç gün varsa bu durumda sürpriz yapmak amacıyla risk içeren bir hediye almamanızda fayda var. Zira jest yapayım derken, yapacağınız yanlış bir tercih ilişkinizin başında sizi zor durumda bırakabilir. Böyle bir durumdaysanız ve bir erkeğe hediye alacaksanız ruhunu okşayacak bir hediye tercih etmelisiniz.

Eğer erkekseniz ve bir kadına hediye alacaksanız da yine ruhunu okşayan ve duygularınızı ifade eden bir hediye seçmelisiniz. Henüz kız arkadaşınızı tam olarak tanımıyorsanız, siz de benzer şekilde hareket edip, standart nitelikte olmayan ve orijinal bir hediye tercih etmeniz yerinde olacaktır.

Artık işin zor olan kısmını tamamladınız. Hediyenizi seçtiniz, sıra onu en uygun sözlerle ona vermekte. Bunun için biraz yaratıcılık yeterli olacaktır. Ona olan duygularınızı ve beğeninizi içeren güzel bir doğum günü mesajı da, en az alacağınız özel olarak hazırlanmış hediye kadar onu mutlu edecektir. İnanın bir sonraki özel gün için alacağınız hediyeyi seçmek bu kadar zor olmayacak. Öncelikle kendi zevkinize güvenirseniz, en doğruyu hediyeleri seçeceğinizden hiç şüpheniz olmasın.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı