TANITIM YAZILARI

Tasarım Davetiye Yaratmanın En Kolay Yolu

Hayatınızın en güzel günü olacağını bildiğiniz “o gün” için yaptığınız tüm hazırlıkların neredeyse sonuna yaklaştığınızda heyecanınızın daha da arttığını hissedebilirsiniz. Sonuçta hayatınızı aşık olduğunuz kişiyle birleştiriyorsunuz ve bunun kutlaması tek bir günde yapılıyor.

Uğrunda çabaladığınız, üzüldüğünüz, sevindiğiniz ve bir şekilde mutlu sona ulaştırmayı başardığınız aşkınızın resmi birleşme gününde yani düğün gününüzde gerek müstakbel gelin ve damat için gerekse de düğün davetlileri için önem arz eden bir davetiye meselesi var. Öyle ki aşkınıza tercüman olan Sevgili Kitabı, artık davetiyenize de aracı olacak ve sizi tam da kafanıza göre bir davetiyeye kavuşturacak (:

Sevgili Kitabı’nın davetiye sistemi özel tasarım şeklinde işliyor. Yani bir türlü içinize sinmeyen davetiye örneklerinden birini beğenmeye çabalamanıza gerek yok! Bunun yanında sizin yapacağınız özel tasarım davetiyenize fikir olması açısından belirlediğimiz temalarda örnek davetiyelerimiz mevcut. Bu davetiyelere “tam da bana göre” derseniz direkt onu seçebilir ya da “üstünde biraz oynamam lazım” derseniz düzenleyebilirsiniz.

1

Hazırlayacağınız davetiyeye ekleyebileceğiniz birçok şey var. Bunlardan biri de davetiye sözleri… Bu adım, nikah şekeri gibi tatlı bir davetiye için ilk adımı oluşturuyor ve iyi bir rehbere ihtiyacınız var. Çalışmalarımızın diğer bir yönü, sevgililerin, aşklarının kitaplarını yazdıkları Sevgili Kitabı olduğunu düşünürsek, en güzel davetiye sözleri rehberine bizde ulaşabileceğiniz kesin gibi (:

 2

Güzel bir davetiye için fotoğraf olmazsa olmazdır. Fotoğraflı davetiye için kullanabileceğiniz en ideal fotoğraf elbette aşkınızı en iyi yansıttığını düşündüğünüz fotoğraf olacaktır. Fakat o kadar da aşk kuşu olmayalım derseniz, ilginç, farklı ve komik görsellerle karikatürlü davetiye de oluşturabilirsiniz. Sonuçta herkes meşhur davetiye sözünde dendiği gibi “sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız” şeklinde bir resmiyete sahip olmak zorunda değil (:

Evleniyorsunuz diye evlendiğiniz kişiyle tüm zevkleriniz aynı olmak zorunda değil. Böyle bir uyuşma zaten mümkün olmayacaktır ama iki tarafında benzer düşündüğü şeyler mutlaka vardır. Mesela nostaljiden veya sadelikten hoşlanmak, kedileri çok sevmek gibi. Bu ya da buna benzer ortak noktalarınızı özel tasarım davetiye sisteminde davetiyenize yansıtabilirsiniz. Bu küçük bir şey gibi gözükse de aslında ince bir sorunu çözüyor ki dışarıda harıl harıl davetiye ararken iki tarafın da içine sinen bir şey bulmak zor. Damat bey muhtemelen biraz göz gezdirip beğendiği bir şey bulamayınca işin ucuzuna kaçmaya, gelin hanım da içine sinecek bir davetiye uğruna arayışa bütün gün devam etmeye çalışacaktır. Yazarken bile yorucu olan bu arayış yerine sevgilikitabi.com’da oturduğunuz yerden özel davetiye tasarlamak en mantıklısı (:

3

Peki davetiyenize nasıl ulaşacaksınız? Bu sorunun yanıtı çok kolay. Çünkü Sevgili Kitabı çalışanlarının titiz hizmeti sayesinde adresinize teslim olacak davetiyenizin tasarım aşamasında da canlı yardım desteği sunuluyor. Aynı zamanda davetiyeniz birinci kalite baskı olmakla birlikte istediğiniz sayıda baskı imkanı mevcut.

Bugünün evlenenleri, yarının anne babaları olacak. Yüzde yüz memnuniyet içeren hizmete karşılık, işte o zaman bir bebek şekerinizi alırız (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı