SEVGİLİ TİŞÖRTLERİ

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Hazır!

Hayatınızdaki o özel kişi için, ona olan sevginizi, ilginizi gösterecek farklı ve orijinal bir hediye arıyorsanız arayışınızı daha fazla sürdürmenize gerek kalmadı! Sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak seçilebilecek en kullanışlı ve anlamlı hediyelerden biri olan sevgili tişörtleri ile sevginizi hem o özel insana hem de tüm dünyaya gösterme fırsatı yakalayın.

sevgiliye yılbaşı hediyesi

Hem sizin hem de bircik sevgilinizin kullanabileceği bu aşk kokan tişörtler ile gününüze eğlence katın. Dost toplantılarında, sokakta ya da akşam eğlencelerinizde çevrenizdeki herkese ne kadar uyumlu ve eğlenceli bir çift olduğunuzu ispatlayın. Üstelik bu tişörtleri giymesi ayrı güzel, tasarlaması ayrı keyifli!

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi

Sizin için hazırladığımız tişört tasarıları arasından seçim yapmak istemiyorsanız, kendi tişörtünüzü rahatlıkla tasarlayabilirsiniz. Bunun için alın çayınızı, kahvenizi yanınıza ve başlayın hayal gücünüzü tasarıma dökmeye… Sevdiğiniz insana söylemek istediklerinizi romantik ya da esprili bir şekilde dile getirin. Böylece sevdiğiniz insana kendi ellerinizde hazırlayacağınız bu tasarımla yılbaşı hediyesi seçimi yapmış olun.

Birbirinden farklı tasarımlarla ilişkinizi anlatabileceğiniz tişörtlerinize istediğiniz tasarımı bastırabilirsiniz. Dilerseniz kadın ve erkek beynini esprili bir dille anlatan “Kontrol Paneli”, aşkınızın bölünmezliğini anlatan “Love”, eğlenceli “Mr. and Mrs. Tişört” ya da matematik-sever çiftlere “İnce Hesap” tasarımları ile tüm gözleri üzerinizde toplayın. Ya da kendi seçtiğiniz bir görsel ya da metni online tasarım paneli yardımı ile tişörtünüzün üzerine ekleyin. Panelimiz kullanabilmeniz için herhangi bir program bilgisine ihtiyaç duymayacaksınız. Her detayı tek tuş yardımı ile yapabilir, düzenlemelerinizi keyifle oluşturabilirsiniz.

Mesela sevdiğiniz bir müzik grubunun fotoğrafının basılı olduğu bir tişört tasarlayarak sevgilinizi şaşırtabilirsiniz. Yada esprili sözlerle ona inceden mesajınızı iletebilirsiniz. Daha romantik bir tişört isterseniz kendi fotoğraflarınızla dolu bir tişört tasarımı yapabilirsiniz.

SevgiliKitabi.com olarak size sunmuş olduğumuz bu keyifli yılbaşı hediye önerisi erkek ve kadın olarak farklı bedenlerde sipariş edilebiliyor. Small, medium, large, XL ve erkekler için XXL bedenleri bulunan bu tişörtler en kaliteli baskı kalitesine de sahip. Kredi kartı, havale  ya da kapıda ödeme imkanı ile vereceğiniz siparişleriniz en kısa sürede basılıp, adresinize teslim edilecek. Yılbaşı gününüz SevgiliKitabi.com ile çok daha renkli, çok daha eğlenceli geçecek.

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı