SEVGİLİ TİŞÖRTLERİ

Çiftlere En Tatlı Hediyeler!

Sevgiliniz ile aranızdaki diyalog herkesi imrendiriyor. Birlikte gülüyor, birlikte eğleniyor; kısacası her şeyi birlikte paylaşıyorsunuz. ETam da eskilerin iyi günde kötü günde dediği türden… Çevrenizde de çok iyi anlaşan bir çift olarak biliniyorsunuz zaten. O zaman sevgili tişörtleri ile sevgilinizle aranızdaki uyumu anlatmayı, birlikte ne kadar çok ortak noktanız olduğunu herkese göstermeyi istemez misiniz? Çiftlere hediyeler denince ilk akla gelen adreslerden biri olan SevgiliKitabi.com, size, aralarından seçim yapmakta zorlanacağınız birbirinden farklı ve güzel sevgili tişörtleri sunuyor. Bir tanesi mutlaka siz ve biricik sevgiliniz için!

çiftlere hediyeler

Çiftlerin birbirine uyumlu olması her hareketlerinden, tavırlarından belli olur. Bir de bunun giysilerinize yansıdığını düşünsenize! Birbirinizi tamamlayan bu sevgililer için tişörtler ile yolda tüm bakışları üzerinizde toplayacaksınız. Birlikte ne kadar eğlendiğinizi ve birbirinizi tamamladığınızı tüm dünyaya ilan etmiş olacaksınız. Üstelik seçenekleriniz sınırlı da değil!

Çiftlere Hediyeler

Birlikte olduğunuz kişiyle hayat keyifli, eğlenceli ve keşif dolu… Ve şimdi sırada bunu göstermek var. SevgiliKitabi.com’da birbirinden farklı ve birbirinden eğlenceli ek çok tişört seçeneği bulmanız mümkün. Mesela ben kedi gibiyim de sevgilim biraz kaplan diyorsanız sizi hemen “Cats” tişörtlerimizle tanıştıralım. Erkekler Mars’tan kadınlar Venüs’ten lafını en güzel gösterecek tişörtümüz ise görenleri kahkahalara boğacak “Kontrol Paneli” tişörtü olacak. Biz bir elmanın iki yarısıyız diyorsanız sizin gibi romantik çiftleri de düşündük pek tabii. “Love” tişörtü ile nasıl ayrılmaz bir çift olduğunuzu herkese gösterebileceksiniz. Sadece bunlar mı? Tabii ki hayır. Romantik sevgili hediyeleri SevgiliKitabi.com’da sizi bekliyor!

Size bir de sürprizimiz var. Kendi tişörtünüzü kendiniz hazırlamaya ne dersiniz? Üstelik hiçbir grafik bilgisine gerek olmadan. Online tasarım panelini kullanarak dilediğiniz fotoğraf, grafik ya da yazıyı tişörtünüze ekleyebilir, sadece özel bir tasarım oluşturabilirsiniz. Tişörtünüzü tasarlarken karar vermeniz gereken romantik mi yoksa eğlenceli bir tasarım mı yapmak istediğinize karar vermek. Gerisini zaten tasarım panelimiz halledecek, size sadece sipariş vermesi kalacak.

Aranızdaki aşkı ve uyumu en anlamlı şekilde anlatacak çiftlere hediyeler tasarımınıza başlamak için daha ne bekliyorsunuz?

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı