SEVGİLİ TİŞÖRTLERİ

Çiftlere Özel Hediyeler SevgiliKitabi.com’da…

Çift olmanın en güzel tarafı paylaşımda bulunmaktır. Coşkuyu, mutluluğu ve sevinci birlikte yaşamak, her duyguyu birlikte paylaşmaktır. Aşklarını en keyifli şekilde yaşayan çiftler bunu ister istemez çevrelerine de yansıtır, herkese mutluluklarını gösterirler. Peki bu duygularınızı herkese gösterecek, size imrenmelerini sağlayacak bir teklifimiz olsaydı ne düşünürsünüz? Üstelik yılbaşı ve sevgililer günü hazırlıklarına yavaş yavaş başlamışken…Çiftlere özel hazırlanmış, birbirinde eğlenceli ve farklı baskı alternatifine sahip sevgili tişörtleri ile “çift” olmanın güzelliğini en keyifli şekilde yansıtın.  Çiftlere özel hediyeler en uygun fiyat ve kalite sadece SevgiliKitabi.com’da….

çiftlere özel hediyeler

Özel gün kutlamaları hepimizi heyecanlandırır ama bir yandan da çevremizde bulunan sevdiğimiz insanlara nasıl bir hediye alacağımız sorusunu sordurur. SevgiliKitabi.com’da sevgilileri çok eğlendirecek, aşklarını yenilemelerini sağlayacak pek çok sevgili hediyeleri mevcut. Bu hediyeler hem kişiye özel tasarlanabiliyor hem de piyasada bulabileceğiniz hediyeler arasında en özel olanlarının başında geliyor. Hediye seçiminizi yamadan önce mutlaka SevgiliKitabi.com’a uğrayın ve seçeneklerimizi değerlendirin.

Çiftlere Özel Hediyeler

Ne kadar uyumlu olduklarını göstermek isteyen sevgililer için en uygun hediye alternatiflerinden biri, farklı tasarımlara sahip sevgili tişörtleri olacak. Büyük ve küçük kedilere özel “Cats” tasarımımız, hayallerini takip etmek isteyen çiftlere özel “Follow Your Dreams” ya da kahramanı Küçük Prens olanlara özel “Küçük Prens” tişörtlerimiz bu tasarımlardan bazıları…

Bunlardan farklı seçenekleri isterseniz farklı dizayndaki diğer sevgili tişörtlerimize göz atabilir ya da en güzeli kendi tişört baskınızı kendiniz oluşturabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler de çok basit! Tişörtünüzde yer almasını istediğiniz görseli ya da yazıyı seçip, online tasarım panelimize giriş yapıyorsunuz. Tek tuşla yüklemenizi yaptıktan sonra sıra renk ve beden seçiminize geliyor. 3 farklı renk alternatifinden (beyaz, bej ve hardal) birini seçme imkanınız var. Beden olarak ise small’dan XL’a kadar beden seçiminizi yapabiliyorsunuz. Hangi bedeni seçmeniz gerektiğinden emin değilseniz, ürün sayfamızda bulunan beden ölçü tablosundan yararlanabilirsiniz.

Nefes alan baskı teknolojisi ve 1. sınıf penye kumaşa sahip sevgili tişörtlerimiz ister yılbaşı ister doğum günü isterseniz de sevgililer günü için çok güzel bir seçim olacak. Sevgiliye sürpriz hediyeler arayışında olan herkesi SevgiliKitabi.com’un büyülü dünyasına bekliyoruz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı