TANITIM YAZILARI

Aşkın Kitabını Yazarım Diyenlere Aşk Kitabı!

Bir düşünün sevgiliniz için neler yapmadınız… Yaptıklarınız bir yana, onun için yapmayı göze alabilecekleriniz ise yaptıklarınızdan çok daha fazladır. Herhangi bir aşk kitabı konusuyla sizin aşkınızın hiçbir farkı yok. Çünkü her aşk kendine has heyecanlar ve mutluluklar içerir. Bunu en iyi siz ve sevgiliniz bilirsiniz. Aşkınıza dair bildiğiniz, bizden aşk kitabı olur dediğiniz şeyleri artık sadece hafızanızda tutmayın. Sevgili Kitabı’ndan bir aşk kitabı yazın, aşkınızın hikâyesi kitap olsun!

ghf

Hangi aşık, aşkının hikâyesi unutulmasın ve sonsuza uzansın istemez? Çünkü aşk yolculuğu sizi nereye götürürse götürsün kalpte bir yeri vardır ve hiçbir zaman unutulmamalıdır. Gözden uzak olan kalpten de uzak olduğu gibi zihinden uzak olan anılar da hatırlanmaktan uzaklaşır. İşte bu yüzden aşkınızın bir aşk kitabı olmalı, bakıp hatırlamak ve hiçbir zaman unutmamak için…

Aşk kitabı, aşkınızın bir tercümanı olacak ve sevginizin en derin tarafları elle tutulur bir cinse bürünerek romantizm saçacak. Elbette sevgiliniz bundan memnun kalacak çünkü onun uzun zamandır içten içe istediği, romantizm dolu bir hediye var ve aşk kitabı sevgiyi göstermenin en güzel yollarından biri olarak sevgiliye hediye etmek için de çok güzel bir alternatif.

Sevgiliye hediye edeceğiniz bir aşk kitabı hazırlamak ise tahmin ettiğinizden çok daha kolay ve ucuz yollu. Sevgili Kitabı aracılığıyla kalpten kalbe uzanan bir kapı açmak, aşkınızın size verdiği eşsiz yaratıcılıkla aşkınızın hikâyesini anlatmak ve aşk yolunda geçirdiğiniz günleri anımsamak için aşk kitabından daha uygun bir hediye yok!

Siz de aşkınızın en güzel zamanlarının hiç unutulmamasını, göz önünde durmasını istiyorsanız aşkınızın kitabını yani bir aşk kitabı yazın. Aşkınız gönülden gönüle uzanacak, nesilden nesile anlatılacak kadar değerli ve kalıcı olsun.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı