SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ

Sevgiliye İlginç Hediyeler SevgiliKitabi.com’da

Bu sene Sevgililer Günü’nde, sevdiğiniz insana başka, bambaşka bir hediye vermek ister misiniz? Belki daha önce hiç görmediği, sürpriz bir hediye ile onu şaşırtmak ve mutlu etmek sizi de iyi hissettirmez miydi? Eğer cevabınız kocaman bir “evet” ise size bu fırsatı SevgiliKitabi.com olarak sunuyoruz. Klasik hediye vermekten sıkılanlara, özel günlerde ne hediye alacağını bilemeyenlere güzel de bir fikir vermiş olacağız. Bu fikri özellikle genç sevgililerin çok seveceğini tahmin ediyoruz. Bu farklı hediye başka hiçbir yerde bulamayacağınız kadar orijinal : En güzel tweetlerinizi sayfalara dökebileceğiniz özel bir  Twitter Kitabı… Bu hediye ile sevgiliye ilginç hediyeler alanında bir çığır açacağınıza eminiz.

sevgiliye ilginç hediyeler

Sosyal medyanın hayatımıza bu kadar işlediği zamanlarda, seçtiğimiz hediyenin de sosyal medya ile ilgili olması güzel olmaz mı? Erkek arkadaşa hediye ya da arkadaşa sürpriz olarak hazırlayabileceğini bu kitap ile en güzel tweetleri kolayca saklama imkanına sahip olacaksınız.

Twitter kitabını iki farklı şekilde hazırlama imkanına sahipsiniz. “Son 500 Tweet Kitabı”ile sizin, sevgilinizin ya da hediye etmek istediğiniz kişinin twitter hesabında bulunan son 500 tweet’in bu kitaba basılmasını sağlayabilirsiniz. Tabii sadece tweetleriniz değil aynı zamanda Twitter hesabınızda bulunan paylaştığınız göreller, linkler ve beğenileriniz de bu kitapta yer almış olacak.

Sevgiliye İlginç Hediyeler

Bir diğer Twitter kitabımız ise “En İyi Tweetler Kitabı”. Bu kitap ise – adı üzerinde – Twitter hesabınızda bulunan en beğendiğiniz 500 tweet’inizin yer alacağı bir kitap olacak. Bu tweetleri, size sunduğumuz paneli kullanarak teker teker seçebilme imkanına sahipsiniz. Hiçbir paylaşımınız kaybolacak, yanlışlıkla silinecek diye endişelenmenize artık gerek yok. Bu Twitter kitapları ile yazdıklarınız hep sizinle olacak.

Sevgililer Günü giderek yaklaşırken siz de artık “ne alsam acaba?” diye düşünmeyi bırakın ve harika bir sevgililer günü hediyesi hazırlayın.  Bu hediyeyi hazırlaması kolay ve çok eğlenceli.  Böylece sevgilinize, bu özel günde, paylaştığı özel sözleri hiç unutmaması için özel bir hediye hazırlayın. Her okuduğunda geçmişe gitmesini sağlayacak ve yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştirecek sevgiliye ilginç hediyeler siparişinizi vermek için daha fazla geç kalmayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı