TANITIM YAZILARI

Romantik Yılbaşı Önerileri

2013 senesinin son günlerini yaşamaya başladık. Bunu takvimlerden anladığımız kadar değişen mağaza vitrinlerinden, yılbaşı temalı reklamlardan ve gazetelerin içinden her hafta sonu sayısı daha da artarak çıkan hediye broşürlerinden de anlayabiliyoruz.

Malum, sene sonu yaklaştıkça arkadaşlar arasında en az mevsimler ve hava durumu kadar klişeleşmiş bir sohbet malzemesi olan “Yılbaşında ne yapacağız?” konusu da gündeme gelmeye başladı. Yılbaşı söz konusu olunca herkesin beklentisi farklı olabiliyor. Bekarlar, sevgililer, evli çiftler, çocuklu aileler, kalabalık arkadaş grupları derken, işletmeciler de her kesime hitap edecek yılbaşı programları düzenlemek için yoğun çaba harcıyor.

İşte, yılbaşında henüz ne yapacağına karar veremeyenler için öneriler:

  • Aşk arayanların adresi özel partiler olmalı.

Bir yılı daha yalnız kapatıyorum diye hayıflananlar için yılın son günü umutlar hala tükenmiş değil. Yılbaşı gecesini evde depresif bir biçimde Victoria Secret mankenlerini izleyerek geçirmeyi sakın düşünmeyin. Derhal enerjinizi toplayıp en şık kıyafetinizi giyin ve kutlamalara başlayın.

Birçok popüler mekan, yılbaşı özel organizasyonlarını ilan etmeye başladı. Biletleri hızla tükenen, birçok kişinin rağbet ettiği bu özel kutlama partileri sayesinde yeni yıla ünlü sanatçıları dinleyerek veya birbirinden farklı ve orijinal konseptli partiler ile girebilir, belki de hayatınızın aşkıyla bu gecede tanışabilirsiniz.

 

  • Evli çiftlere hayattan kısa bir mola

Yetiştirilemeyen ev işleri, ödemeler, aile sorumlulukları, yoğun iş hayatı, çocukların dersleri… Bunların hepsini bir kenara bırakıp yılbaşında kendinize huzur ve dinginlik hediye etmeye ne dersiniz? Yılbaşında evde misafir ağırlamak veya kalabalık etkinliklere katılmaktan bu sene vazgeçin. Çılgınca kutlamaların yapılmayacağı, sakin ve sessiz bir restoranda baş başa yemek yiyebilir veya birkaç günlüğüne tatile çıkabilirsiniz. Yeni bir seneye aşkınızı tazeleyerek girdiğinizde uzun zamandır baş başa kalmaya ne kadar ihtiyacınız olduğunu anlayacak, kendinizi yeniden özel hissedeceksiniz.

 

  • Sevgilinize bu yılbaşını unutulmaz kılmak sizin elinizde

Yılbaşını sevgilisi ile baş başa geçirmek isteyen romantiklere önerimiz, öncelikle eve tıkılıp kalmamaları. Hazırlayıp yanınıza alacağınız bu geceye özel atıştırmalıklarınız ve güzel bir şişe şarap, sevgilinizle romantik yılbaşı kutlamanızda size eşlik edebilir. Sevgilinizle sokak partilerinden birine katılabilir, yılbaşı konseptiyle süslenmiş caddelerde şarabınızı yudumlayarak uzun yürüyüşler yapabilirsiniz. Bu gecede özel bir hediye ile iz bırakmak istiyorsanız, sevgiliniz için aşkınıza özel anları ona hatırlatacak, kişiye özel hediye seçeneklerinden birini değerlendirebilirsiniz.

 

  • Arkadaşlarınız yanınızdaysa eğlenmek garanti

Yılbaşını arkadaşlarınız ile birlikte kutlayacaksanız muhtemelen bu gece kahkahanın dozunu ayarlayamayacaksınız. Bu sebeple size önerimiz, ev partileri. Evde kalabalık arkadaş grubuyla geçireceğiniz eğlenceli bir yılbaşı kutlaması için liste çok basit: bol bol atıştırmalıklar, güzel bir playlist, önceden stoklayacağınız içkiler ve elbette ev partilerinin vazgeçilmezi kutu oyunları. Eğer yılbaşını arkadaşlarınızla evde geçirecek ve bu geceye ev sahipliği yapacaksanız, gelen arkadaşlarınıza bu gecenin anısı olacak ufak hediyeler vermeniz, çok hoşlarına gidecektir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı