TANITIM YAZILARI

En Kolay Davetiye: Özel Tasarım Davetiye

Yaz mevsiminin ortalarında, en sıcak zamanlarında olsak ve zaman, zaman bundan şikâyet etsek de yılın bu zamanları sosyal anlamda en aktif olduğumuz zamanlardır. Tatiller, seyahatler veya sıkça gerçekleştirilen arkadaş toplanmalarının yanında bu zamanları güzel kılan eylemlerden birisi de hayatımızın dönüm noktalarını oluşturan ve asla unutulmayan kutlamaların mevsimi olmasıdır. Düğün, nikâh, nişan gibi aşk güzelliklerinin yanında sünnet veya özel kutlama ve davetler de insanı oldukça uğraştıran, zahmetli ama bir o kadar da keyifli anlarımızı oluşturur. Yakın zamanda bu tarz bir işe girişecekler olayın yoğunluğunun ve zahmetinin farkındadır. Henüz plan aşamasında olanların da neyin, nasıl olacağına dair kafa karışıklığına sahip olması muhtemel. Neyse ki ilerleyen satırlarda sizin işinize çok fazla yaracak ipuçları var (:

Sevgili Kitabı olarak hayatınızın anlamı olan sevgiliniz için hem özel günlerde hem de gönlünüzden bir hediye koptuğu normal zamanlarda aşkınızı mutlu etmek ve şaşırtmak için hep yanınızda olduk. Olmaya da devam edeceğiz elbet. Şimdi ise gerek aşkınızın en mutlu anı olan evlilik zamanı gerekse çocuğunuzun sünneti ya da özel davetleriniz için de sizin yanınızdayız. Bu birliktelik tıpkı hediyelerde olduğu gibi yine çok orijinal, farklı, sempatik ve sizin elinizden çıkan bir güzellik olacak (:

1

Sevgili Kitabı davetiyeleri, davetiniz için yaptığınız onca koşuşturma içinde sizi büyük bir iş yükünden kurtararak, hem ucuza hem de içinize en çok sinen davetiyeye ulaşmanızı sağlayacak özel tasarım davetiye sistemiyle oluşturulur. Davetiyenizin boyutunu birçok seçenek içinden siz seçersiniz sonrasında isterseniz hazır temalardan yararlanır isterseniz tamamen kendinize has bir davetiye yaratırsınız. Davetiyenize fotoğraf ve güzel sözler ekleyerek daha da geliştirebilirsiniz. Kaliteli baskıyla, istediğiniz sayıda ve kapınıza kadar gelecek olan davetiyeleriniz işinizi öyle bir kolaylaştıracak ki neredeyse bir gün ayırmanız gereken davetiye seçimi için bir sürü yer gezip davetiye örneklerine bakmaktan kurtulacaksınız. İşin en güzel tarafları ise düğün davetiyesinin olması gerektiği gibi yani sizden bir parça taşıyacak olması, sünnet davetiyelerinin ise çocuğunuzun heyecanını ve korkusunu bir nebze bastıracak kadar eğlenceli olacak olması.

Arama motorundan sayfa sayfa davetiye aramak sizin için oldukça yorucu olacaktır. Bir de bunun üstüne mağaza, mağaza dolaşmak var. O yüzden gelin davetiyelerinizi bize emanet edin. Biz de sizlere kaliteli hizmetimiz ve üstüne titrediğimiz işimizle sizleri memnun edip, işinizi kolaylaştıralım. Bizlere aşkınızın tamamlayıcısı olmak size ise sevgilinizle bir ömür boyu mutlu mesut yaşamak düşsün (:

????????????????????????????????????????????????????????

Ha bir de eğer sevgilinizle evlenmenize daha çok zaman varsa özel günlerden uzaklarda kaldığımız şu günlerde onu mutlu etmek için aşkınızın kitabını yazabilirsiniz. Çünkü biliyoruz ki aşkın davetiyesi olmaz. Siz nerede, ne zaman ve nasıl istiyorsanız aşk sizinledir! (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı