TANITIM YAZILARI

Uzaktaki Sevgiliye Hediye

Uzak mesafeli ilişki yaşayanlardan mısınız? Öyleyse bunun ne kadar zor, ne kadar fedakarlık gerektiren bir birliktelik olduğunu biliyorsunuzdur. Sık sık görüşemediğiniz için, el ele tutuşup başınızı omzuna yaslayamadığınız için gereksiz tartışmalar yaşamanız, birbirinizi yıpratmanız olası… Ama birbirinizi seviyorsunuz ve bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorsunuz. Ne kadar zor olursa olsun…        Öyleyse yapmanız gereken şey; el ele tutuşamasanız bile elinizin sıcaklığını, aşkınızı ona hissettirebilmek. Nasıl mı? Küçük hediyelerle tabii. Minik bir hediyelik eşyayla, ilginç sevimli bir kartla hala onun aklınızda ve kalbinizde olduğunu anlatabilirsiniz.

Çok vaktiniz yok ise, evden işe- işten eve bir tempodaysanız internet imdadınıza yetişecektir. Sevgilinize alabileceğinizi düşündürecek yüzlerce orijinal hediye fikirleri bir tık ötenizde!

2

Hem gülümseten hem de duygulandıran sevimli, yaratıcı hediyeler. Bu hediye sitelerinde hem erkek sevgiliye hem bayanlara uygun ürünler bulabilirsiniz. Üstelik gayet ucuza bu ürünleri edinebilirsiniz. Seçenekleriniz çok fazla!

Hediye göndermek için sevgilinizin doğum gününü, yıldönümünüzü, sevgililer gününü, kadınlar gününü vs kutlamayı beklemeyin. Sadece özlediğiniz için, onu sevdiğiniz için, içinizden geldiği için hediye gönderin. Araba meraklısı çocuksu erkek arkadaşınıza araba şeklinde bir anahtarlık alıp her an yanında taşımasını sağlayabilirsiniz. Maneviyata değer veren kız arkadaşınıza el yapımı bir şey hazırlayıp gününü aydınlatabilirsiniz. Ya da sevgilikitabi.com adresinden kendi aşk kitaplarınızı hazırlayıp sevgilinizi şaşırtabilir, güldürebilirsiniz. Ayrıca yanına bir de çiçek eklemeyi unutmayın! (çiçeksepeti.com yardımınıza yetişecektir)

Sevgiliniz antika eşyalardan mı hoşlanıyor; öyleyse bu sitede pikapçalarlar, daktilolar, plaklar, eski çevirmeli telefonlar, şamdanlar ve daha neler neler bulabilirsiniz. Ya da sevgiliniz bir süredir bisiklet almayı mı düşünüyor? Bu sitede onu bile bulabilirsiniz. Ya da sevgilinizin bu aralar çok üşüdüğünü öğrendiniz. Madem ona sarılamıyorsunuz ona kaban, mont hediye edebilirsiniz. Montun cebine güzel bir mesaj bırakmayı da unutmayın.

Unutmayın; sevgiliniz sadece mesafe olarak uzakta. Arada sadece yollar var. Aşk dolu ruhlarınız her an bir arada. Sadece hatırlatmanız gerek! Ve daha sık ‘Seni seviyorum’ demeniz gerek!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı