ZARF ETİKETLERİ

Zarf Etiketleri İle Davetiyenizi Farklılaştırın

Hayallerinizin erkeği ya da kadını ile karşılaştınız. Bir ömür birlikte, aynı yolda yürümeye yemin edeceksiniz. Kutsal evlilik bağı ile bağlanacaksınız birbirinize. Ve bu yemini ederken tüm aileniz, sevdiklerinizle birlikte olmanın, onlarla mutluluğunuzu paylaşmanın keyfini yaşamak istiyorsunuz. Bu özel gün için hazırlıklarının tamamlanmak üzere. Ama çoğu gelin ve damadın başına geldiği üzere, davetiye kısmı sizi biraz zorluyor. Evlenecek her çift doğal olarak düğün davetiyelerinin kendilerini yansıtmasına, sadece kendilerine özel olmasını ister. Bu nedenle çoğu çift piyasada bulunan davetiye seçenekleri arasından seçim yapmak istemez, kendi davetiyelerini hazırlamak isterler. Siz de düğün çağrınızı en özel şekilde yapmak isterseniz SevgiliKitabi.com olarak size bambaşka bir öneride bulunacağız. Bu farklılığı yaratacak ve  herkese gösterecek özel zarf etiketleri hem sizin hem de tüm konuklarınızın beğenisini kazanacak.

zarf etiketleri

Söz, nişan ya da düğün törenlerinizin en özel parçalarından biridir davetiyeler. Onları daha da özel hale getirmek sizin elinizde. Kendi ellerinizle hazırladığınız davetiyelerinize en uygun davetiye zarflarını seçtikten sonra, zarflarınızı daha şık, daha çarpıcı yapabilirsiniz. Hem de tek bir adımla!

Hemen SevgiliKitabi.com’a girerek davetiye ve davetiye zarfınıza en uygun olacak renkli etiketlere göz atabilir, davetiye tasarımınıza uygun olacak şekilde seçiminizi yapabilirsiniz. Zarflarınızın çok daha gösterişli olmasını sağlayacak bu etiketlerle konuklarınızın beğenisini davetinize katılmadan önce bile yaşamaya başlayın.

Zarf Etiketleri Seçenekleri

Eğer uyum sizin için önemliyse, SevgiliKitabi.com’da birbirini tamamlayacak davetiye ve etiketli davetiye zarfını kombin şeklinde satın alabilirsiniz. Farklı ebatlarda ve boyutlarda bulabileceğiniz davetiye zarfları ile şıklığınızı, farklılığınızı en ince detaylarda bile hissettirin davetlilerinize.

Zarflarınıza renk ve modern bir görüntü katmak isteyen tüm çiftlerimizi davetiye için etiketler bulabilecekleri sitemize davet ediyoruz. Seçiminizi hemen yapın, siparişinizi kolayca verin. SevgiliKitabi.com ziyaretçilerine özel fiyat avantajlarından faydalanıp en uygun şekilde talebinizi oluşturun. İster havale ister kredi kartına taksit seçenekleri ile cebinize çok fazla yük olmayacak şekilde sipariş işlermlerinizi tamamlayın.

Biz siparişlerinizi hazırlarken siz bu özel gün için hazırlıklarınızı rahatça tamamlayın! Siparişiniz 3 iş günü içinde basıma hazırlanacak ve adresinize gönderilmek üzere kargoya verilecek.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı