SEVGİLİ KİTAPLARI

Özel Tasarım Kitap Siparişiniz İçin Geç Kalmayın

Her sene özel günlerde “Ne alacağım?” telaşına düşüyorsanız, SevgiliKitabi.com olarak size güzel bir alternatif sunuyoruz. Aşkınızı sevdiğinize anlatmanın en güzel yollarından biri, sadece ona özel olarak hazırlanan, aşkınızı yansıtan harika bir kitap hazırlamak. Bu özel tasarım kitap sayesinde anılarınız ömür boyu unutulmayacak.

özel tasarım kitap

Aşkın en güzel hali kuşkusuz ki birlikte paylaşılan güzel anılarla bütünleşmiş anlar. Bu anılarınızı hiçbir zaman unutmamak, geriye dönüp baktığınızda yaşanılan anıları gülümseyerek hatırlamak ise bulunmaz bir his. Bu güzel duyguları sevdiğinize yaşatmak ise artık çok kolay. Sadece onun için hazırlanmış, sizin duygularınızı ve aşkınızı yansıtan aşk kitabınızla onları çok mutlu etmeniz işten bile değil.

Orijinal bir hediye isteyenlerin de tercihleri arasında yer alan “L.O.V.E” doğum günü hediyesi sayesinde, gelecek günlere bırakabileceğiniz en güzel hediyeyi sevdiğinize vererek yüzündeki gülümsemeyi kahkahaya çevirebilirsiniz.

Özel Tasarım Kitap Hazırlayın

Bu kitabı dilerseniz hemen satın alabilir dilerseniz de içerisinde değişiklikler yaparak yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu değişiklikleri oluşturmak ise son derece basit. Aşkınızı yansıtan en güzel fotoğraflarla birlikte, o fotoğrafları çektiğiniz zamanki anılarınızdan hatırladıklarınızı anlatan küçük notlarla birleştirmek yeterli. Kitabın içerisinde dizaynını düzenlemek istediğiniz bölümleri “Bu Kitabı Düzenle” sekmesinden yapabilir ve sadece size ait olan en güzel hediyeyi oluşturabilirsiniz. Aşk kitabınızı size ait en güzel fotoğraflarla süsleyebilir ya da birbirinize okumaktan keyif aldığınız en güzel şiirlerden mısralarla daha anlamlı hale getirebilirsiniz.

Hediyeyi açtığında sevdiğinizin yüzündeki harika duygu değişimlerini ve size aşkla bakan yüzünü gördüğünüzde, siz de çok mutlu olacaksınız. Kitabı okurken sevgilinize Nat King Cole’un güzel şarkısı “L.O.V.E.” ile okumasını tavsiye edin. Emin olun böylelikle kitap çok daha anlamlı olacak. Her sene aynı hediyeler arasında kararsız kalışlarınız artık sona erdi. Çünkü SevgiliKitabi.com’un sunduğu bu aşk kitabı ile sadece ikinize özel, sizi yansıtan anlamlı ve duygusal bir hediye oluşturmuş olacaksınız. Emin olun özel tasarım kitap hediyeniz ömür boyu değerinden bir şey kaybetmeyecek!

Sevgiliye sürpriz bu kitabı isterseniz hemen sepete atabilir ve satın alabilirsiniz. İsterseniz bu kitapta değişiklikler yapabilir ve kitabınızı tamamladığınızda sipariş verebilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı