TWITTER KİTABI

Sevgilime Hediye Ne Alsam Diyenlere…

Her sene, her sene birbirine benzer hediyeleri almaktan bıkmadınız mı? Özel günlerde sevdiklerimize hediye seçerken hep bu soru döner durur kafamızın içinde. Her sene aynı hediyeleri almaktan bir süre sonra biz de sıkılırız, hediye aldığımız kişi de bunalabilir. Bu nedenle ona farklı, hiç beklemediği bir hediye alarak onu çok kolay şaşırtabilir ve mutlu edebilirsiniz. Mesela sevgililer günü yaklaşırken sevdiğiniz insana bambaşka bir hediye almak güzel olmaz mıydı? Şu ana kafanızda dönüp duran “Sevgilime hediye ne alsam?” sorusuna çok mutlu olacağınız bir cevap vereceğiz SevgiliKitabi.com olarak. Sevgilinizin twitlerini eğlenceli bir kitap haline getirip ona sürpriz yapmaya ne dersiniz? Hiç beklemediği bu sürpriz ile sevdiğinizi şaşırtmak ve sevindirmek çok kolay!

sevgilime hediye ne alsam

Bu tatlı sürprizi hazırlamak için iki farklı twitter kitabımızdan hangisini seçeceğine karar vermelisin. Dilersen son 500 tweet kitabını seçerek, senin, sevgilinin ya da arkadaşlarının paylaşımlarını bu kitapta toplayabilir, onlara hiç unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsin.

Sevgilime Hediye Ne Alsam?

Eğer tweetler arasından seçim yapmak ve seçtiğiniz bazı mesajları kitabınıza eklemek isterseniz o zaman “En İyi Tweetler Kitabı”mızı seçebilirsiniz. Sizin, arkadaşınızın ya da sevgilinizin nickini girdikten sonra çıkacak twitter geçmişinden seçecek olduklarınızı işaretleyerek sayfalarınıza aktarabilirsiniz. Ne sevgiliniz ne de bu kitabı hediye edeceğiniz sevdikleriniz böyle bir hediye karşısında tepkisiz kalamayacaklardır eminiz.

Sevgililer günü için hediye arayışında iseniz size sunmuş olduğumuz Twitter kitabını da keyifle hazırlayabilir, karşınızdakini hem şaşırtabilir hem de mutlu edebilirsiniz.Söylenen hiçbir söz unutulmayacak! Evet, bu kitabın sayfalarında sevgilinizin tweet olarak attığı sözleri hep saklayabilecek, hiç unutulmamasını sağlayacaksınız.

Bu Twitter kitabınızda tweetler dışında başka neler var bilmek ister misiniz? Twitter sayfasındaki tüm görseller, vermiş olduğunuz linkler/bağlantılar, yapmış olduğunuz beğeniler ve hesabınıza dair bilgiler de kitabınızda yer alacak.

Sevgiliye anlamlı hediyeler içinde en farklı seçeneklerden biri olacak bu Twitter kitapları ile hem siz güzel bir hediye vermenin keyfini yaşayın hem de sevdiğiniz insanı mutlu etmenin güzelliğini hissedin. Özel günlerin kapıda olduğu bu günlerde hemen hazırlıklara girişin ve hediyenizi oluşturmaya başlayın. Ona mutlulukların en güzeli yaşatın.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı