TANITIM YAZILARI

Fotokitap Hediye Et; Aşkını İtiraf Et!

Aylardır, belki de yıllardır ondan hoşlanıyorsunuz. Ama bunu ona söyleyecek cesaretiniz yok!  Ona değişik hediyelik eşyalar aldınız, fotoğraflı, manidar kupa bardaklardan aldınız. Ama o hiç bir şey anlamadı. Siz de gittikçe içinize kapandınız. Sanki ‘hoşlanmak, beğenmek, sevmek’ kötü şeylermiş gibi utandınız açıkça ifade etmeye. Söyleyecek gücünüz yoksa gösterin!

Fotoğraflar bazı kişilere gerçekçi gelmez. Tüm fotoğraflarda yüzünüzde bir gülümseme vardır ve sanki şimdiki siz, gelecekteki sizi mutlu olduğunuza dair kandırmaya çalışırsınız fotoğraflarda. Oysa fotoğraflar bir sürü gerçeği de içinde saklar. Vücut diliniz, bakışınız, hakkınızda bir çok sırrı ele verir. Şimdi bu sırları sevdiceğinize gösterme vakti!

Arşivinize bir göz atın ve birlikte çektirdiğiniz fotoğrafları bulun! Ve bırakın onlar, sizin hikayenizi anlatsınlar.

1

Fotoğraflarınızı bastırıp bir albüm hazırlayabilirsiniz. Bu orijinal ve naif bir hediyedir. Gülümsetir. Üstelik fiyatı da gayet makuldur.

Fotoğraflarınızın arkasına tanışmanızı, ondan ne zaman hoşlanmaya başladığınızı yazabilirsiniz. Albümünüzün sonuna bir takvim ekleyip 365 günün hepsine ‘seni düşünüyorum’ yazabilirsiniz. Bu orijinal bir hediye olacaktır. Ve kim bilir belki bu hediye, önümüzdeki 14 Şubat sevgililer gününde ona yeni hediyeler almanızı sağlayacak bir ilk adım niteliğinde olacaktır.  UYARI: Reddedilmekten korkup hediyenizden vazgeçmeyin.

 

2

Ya da fotoğrafları çıkartmaya gerek kalmadan dijital ortamda da hediyenizi hazırlayabilirsiniz. Bunun için fotokitap hediye siteleri var. Ama hikayenizi de anlatmak istiyorsanız sevgilikitabi.com ailesi size oldukça fazla seçenek sunuyor. Daha siz leb demeden leblebiyi anlamış ve ”itiraf ediyorum”lu şablonlar hazırlamışlar. Buradan seçip üzerine düşüncelerinizi yazabilir, yanına kalpler ekleyebilirsiniz.

3

Kitabınızı bastırma ücreti bütçeye uygun. Üzerinde istediğiniz kadar değişiklik yapabilirsiniz. Sayfa ekleyip çıkarabilirsiniz. Beğenmediğinizde yüzlerce kez baştan başlayabilir, değiştirebilirsiniz ve bunun için hiç bir ücret ödemezsiniz. Son olarak kaydedebilir ve ön izlemesine bakabilirsiniz. İçinize sindiği taktirde sipariş ver butonuna tıklayıp kitabınız kalın kapaklı pakedinin içinde gelene kadar onunla konuşmanızı prova edebilirsiniz. O büyük günde ne giyeceğinizi hangi parfümü çıkacağınızı düşünürsünüz.

Hediyeniz elinizde olduğunda göreceksiniz ki gerçekten değişik bir hediyedir.Hem özel hem ilginç hem romantik hem de reddedilmesi güç… Artık tek yapmanız gereken cesaretinizi toplamaktır. Hediyenizi alıp buluşma mekanınıza gidin ve gelecekteki (umarız) sevgilinize merhaba deyin!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı