SEVGİLİ TİŞÖRTLERİ

Yılbaşı İçin İlginç Hediye Fikirleri

Sevdiğini insana sürpriz yapmak, onu hiç beklemediği anda şaşırtmak ne kadar güzel bir duygu değil mi? Bunu yaşamak ve yaşatmak için özel günleri beklemenize gerek yok tabii ama böyle günlerde hediye seçimi ayrı bir önem taşır. Genel olarak belli hediyeler arasında seçim yapılır ve çoğu zaman benzer hediyeler seçilir. Bu bir parfüm olabilir, kıyafet olabilir ya da elektronik bir eşya olabilir. Bun seçimler hediyenin verildiği kişi tarafından her zaman minnetle karşılanır çünkü önemli olan düşünülmek ve hatırlanmaktır. Ama hediyeyi seçen/seçecek kişi için bu süreç kimi zaman zorlu olabilir. Farklı bir seçim yapmak isteyenler için doğru hediyeye ulaşmak zor olabilir. Biz SevgiliKitabi.com olarak size değişik alternatifler sunmak için buradayız. Hele yeni yıl bu kadar yaklaşırken, yılbaşı için ilginç hediye fikirleri sunarak sizin üzerinizdeki baskıyı biraz olsun hafifletmek en büyük amacımız.

yılbaşı için ilginç hediye fikirleri

Şimdi size sunmak istediğimiz alternatif kendilerini herkesten farklı gören çiftler için: Sevgili tişörtleri… Çiftler için yılbaşı hediyeleri arasında en eğlencelilerinden olan bu tişörtler özellikle genç çiftleri bekliyor. Birlikte olmanın, beraber bir hayatı paylaşmanın da en güzel kanıtlarından biridir. Birbirini tamamlayan bu baskılı tişörtler ile her an, her yerde bir çift olmanın güzelliğini yaşayın. %100 pamuklu olan bu tişörtler hem kalitesi hem de farklı baskı seçenekleri ile size güzel bir seçim imkanı sunuyor.

Yılbaşı İçin İlginç Hediye Fikirleri

Bu tişörtleri sipariş vermeye karar verdiyseniz sizin için oluşturulmuş, hazır baskılı tişörtler arasından seçim yapabilirsiniz. Mesela asi yönünüzü vurgulamak için “Joker Harley ” tasarımını, çocukluk kahramanınız Küçük Prens’i tişörtlerinde de taşımak istiyorsanız “Le Petit Prince”, “Küçük Prens ve Tilki” ya da “Küçük Prens” isimli tasarımlarımızı seçebilirsiniz. Çok uyumlu bir çift olduğunuzun altını çizmek istiyorsanız “Mr Mrs Smith” baskılı tişörtlerle bunu rahatlıkla yapabilirsiniz. Yılbaşı için ilginç hediye fikirleri ile sevdiklerinizi mutlu etmek çok kolay!

Eğer sadece kendinize özel bir tasarım tercih ediyorsanız kendi tişörtünüzü de kolayca tasarlayabilirsiniz. Online tasarım panelimizi kullanarak dilediğiniz görseli baskı olarak tişörtünüz üzerinde görebilirsiniz. Bej, hardal ve beyaz olmak üzere 3 farklı renkte seçim yapabileceğiniz bu tişörtler kadın ve erkek seçimiyle ikili olarak adresinize teslim edecek.

Yılbaşı sürprizi seçiminizi yapmak için hala vaktiniz varken hemen gelin SevgiliKitabi.com’a, seçiminizi yapın, siparişinizi verin. Çünkü mutluluk paylaştıkça büyür.

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı