TANITIM YAZILARI

Sevgili Tişörtleri İle Aşkınızı Üstünüze Giyin!

Yaz sıcaklarının kendini iyice hissettirdiği şu zamanlarda favori kıyafetlerimiz elbette tişörtler. Tişört baskılarının çok çeşitlendiği ve kendinizden bir şeyler taşıdığı da aşikâr. Peki ya bir aşık olarak sevgilinizle giyeceğiniz tişörtlerin size özel bir anlam taşımasına ve aşkınızı temsil etmesine ne dersiniz? Hem aşkınızın hem de sıcak havaların etkisiyle bu teklife evet diyeceğinize eminim. O halde en güzel sevgili tişörtleri için buyurun Sevgili Kitabı’na!

Sevgili Kitabı’nda sevgili tişörtleri tasarlamak için sizlere sunduğumuz yöntemler var. Bunların hepsi de birbirinden zevkli ve uygulaması da çok kolay. Öncelikle hem kendi tasarımınız için fikir alabileceğiniz hem de üzerinde düzenlemeler yaparak kendi zevkinize göre biçimlendirebileceğiniz örnek sevgili tişörtleri modellerine bakmanız mümkün.

sevgili tişörtleri 2 sevgili tişörtleri

Bu harika modellerden etkilendiniz fakat aklınızda tamamen size ait bir şey mi var? O zaman Sevgili Kitabı’nın gelişmiş özel tasarım panelinde kolayca sevgili tişörtleri tasarla!

Sevgili tişörtü tasarlamak için ihtiyacınız olan ilham aşkınızda fazlasıyla mevcut. Tıpkı aşkın ortak beğeniler, zevkler ve ihtiyaçlar doğrultusunda şekillenmesinde olduğu gibi ideal sevgili tişörtü de hem sizin hem de sevgilinizin paylaştığı ince zevklerin ortaya çıkarılmasını sağlar. Bunun için en önemli unsur elbette fotoğraflardır ve sevgili tişörtleri tasarlamak için girdiğiniz özel tasarım panelimizde karşınıza çıkan ilk seçenek de tişörtünüze eklemek isteyebileceğiniz bir fotoğraf olacak. Bu fotoğraf dijital bir tasarım, bir çizim ya da komik bir görsel olabilir. Tamamen size kalmış!

Eğer ki aklınızda bir fotoğraf yoksa Sevgili Kitabı’nın tasarım panelinde bulabileceğiniz yüzlerce obje ve figür kafanızdaki sevgili tişörtlerini yaratmak için sizlere fazlasıyla imkân tanıyacak.

Biliyoruz ki size imkân verilirse aşkınız için yapamayacağınız şey yok. O sebeple mutlaka kendi aşkınıza has bir şeyler yaratabileceğiniz ve severek üzerinize giyeceğiniz sevgili tişörtleri aşkınıza neşe katmak için kaçırmamanız gereken bir fırsat!

sevgili tişörtleri 3

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı