TANITIM YAZILARI

Hediyenizi Kendiniz Yaratmaktan Çekinmeyin

Özel bir gün ya da yıldönümünde sevdiklerinize özel bir hediye almak onları mutlu edececeği kadar onları mutlu ettiğiniz için sizin de mutlu olmanızı sağlacaktır. Sizin için özel bir kişiye hediye seçerken, kendi yaratıcılığınızı da ekleyerek çok özel bir armağan verebilirsiniz.

Örneğin sevdiklerinizin uzun zamandır sahip olmak istedikleri bir şeyi keşfederek seçeceğiniz bir hediye hem onun için büyük bir sürpriz olacak, hem de yıllar geçse de unutamayacağı ve her zaman onun için ayrı bir değer ifade eden bir hediye olacaktır. Seçtiğiniz hediyeyi verirken duygularınızı içeren küçük bir konuşma yapmanız onu mutlaka etkileyecektir. Hediye verirken kelimelerin sihirli gücünü de kullanmak zaman zaman verilen hediyenin bile önüne geçebilmektedir.

Evlilik yıl dönümü, doğum günleri, sevgililer günü vb. özel günlerde insanların sevdiklerine hediye vermeleri doğaldır. Ancak, özel günlerin haricinde, sevdiğiniz insanın hiç beklemediği bir gün onun için hazırladığınız özel bir armağanı vermeniz
onun için gerçek bir sürpriz olacaktır. Bir kadınsanız sevgilinize ya da eşinize özel günlerin haricinde bir armağan almak istiyorsanız onun erkeksi yönünü ön plana çıkartacak bir armağan seçmeniz onun gururunu okşamanızı sağlacaktır. Erkekler her zaman sevgilileri ve eşleri tarafından güçlü bulunmaktan hoşlanırlar. Aldığınızı hediyenin içine bu yönde yazacağınız bir not onun kendisini çok daha güçlü bir erkek olarak hissetmenizi sağlayacaktır.

Eğer bir erkekseniz, yaratıcılığınızı konuşturarak sevgilinize veya eşinize çok değişik ve özel bir armağan verebilirsiniz. Bu armağanı seçerken izlediğiniz bir filmden esinlenebilirsiniz. Örneğin birlikte izlediğiniz ve çok keyif aldığınız bir filmde gördüğünüz onu etklileyen bir şeyi hediye olarak almanız, onu mutlu etmeniz için iyi bir bir alternatif olacaktır. Kadınların genel olarak romantik erkeklerden hoşlandıklarını düşündüğümüzde, romantik bir filmler bu konuda size bir çok alternatif sunabilir.

Ayrıca, hediye alacağınız kişi yerine kendinizi koyarak empati yapmak da doğru bir hediye seçiminde size yardımcı olacaktır. Kendinize verilmesinden hoşlandığınız bir hediye sevdiklerinizin de hoşuna gidebilir. Özellikle dostlarınız için hediye alırken bu yöntemi rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Evlat sahibiyseniz anne babanıza hediye alırken kendinizin de bir anne/baba olduğunu düşünerek onları en mutlu edecek hediyeyi zorlanmadan keşfedebilirsiniz.

Sevdiğiniz insanları mutlu etmek için hediye vermenin iyi bir yöntem olduğunu hiç bir zaman unutmamak gerekmektedir. Bir de hediye verme sıklığınızı makul bir sürede tutmak en az doğru bir hediye seçimi kadar önemlidir. Duygularınıza ifade ederken yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin. Yaratıcılığınızla bütünleşen bu tür hediyeler hemen hemen tüm sevdikleriniz için manevi yönden paha biçilmez nitelikte özel hediyeler olacaktır. Unutmayın onlar sizin için ne kadar özelse siz de onlar için özel bir insansınız ve onlar için yaratıcılığınız katarak oluşturduğunuz özel bir hediye onlar için düşünemeyeceğiniz kadar değerli olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı