YILDÖNÜMÜ HEDİYELERİ

Özel Hediye Seçenekleri Arasından Seçim Yapmak Zor!

Sevdiğiniz kadının kalbini istemeden de olsa kırdınız! İçiniz pişmanlıkla kavruluyor ve kendinizi affettirmek için bir yol bulmaya çalışıyorsunuz. Telefonla arıyorsunuz, aramalarınıza cevap vermiyor. Kapısına gidiyorsunuz, kapılar suratınıza kapanıyor. Ne yapmalı ne etmeli diye kara kara düşünüyorsunuz. Kalp kırmak kolay ama tamir etmek zor! Ama durun size çok tatlı bir önerimiz var. Öyle tatlı bir hediye ki hem kendinizi affettirecek hem de yüzünde kocaman bir gülümseme yaratacaksınız. En özel hediye seçenekleri sizi SevgiliKitabi.com’da bekliyor. Siz de onu ne kadar çok sevdiğinizi ve romantik bir erkek olduğunuzu, kadın sevgiliden özür dilemenin en güzel yolu olan “Özür Dilerim Sevgilim” kitabı ile gösterebilirsiniz.

Kadınların kalbini “geri” kazanmak aslında hiç de öyle sandığınız kadar zor değil. Pişmanlık dolu sözlerinizi en içten şekilde söylerseniz, seven her kadın gibi o da yumuşayacaktır. “Ben söyleyemem böyle şeyler” diyorsanız bırakın “Özür Dilerim Sevgilim” kitabı fısıldasın sevgi sözcüklerini kulağına… Hele bir de birlikte fotoğraflarınızla bezeli olursa en güzel yıldönümü sürprizi hazır olur.özel hediye seçenekleri“Ben nasıl düzenleyeceğim ki bu kitabı?” diye endişelenmenize de hiç gerek yok. Özel tasarım panelimizle her işlemi çok hızlı ve kolay şekilde yapabileceksiniz. Dilerseniz sizin için hazırladığımız şablonları düzenleyebileceksiniz, dilerseniz kendi fotoğraflarınızı ekleyip, kendi sözcüklerinizle anlamlandıracaksınız hediyenizi…Kendinizi nasıl affettireceğini sadece yaratıcılığınıza kalmış…

Özel Hediye Seçenekleri

SevgiliKitabi.com’da bulabileceğiniz birbirinden güzel kitapların özelliği kişiye özel tasarım olması… Bu nedenle hazırlayacağınız bu hediye kitap, sadece sizin beğeni ve zevkinizi yansıtacak. İlk sayfasından son sayfasına kadar sizin emeğinizi yansıtacak olan bu kitap unutulmaz bir sürpriz olacak. SevgiliKitabi.com’da her duyguyu yansıtacak, birbirinden farklı özel hediye seçenleri bulabilirsiniz. Üstelik en uygun ödeme avantajları ile… İster havale isterseniz kredi kartına taksit imkanları ile size sunduğumuz bu avantajlardan faydalanın.

Bu tatlı sevgili kitabınızın tasarımını tamamladıktan sonra yine kolayca sipariş verebileceksiniz. Ve 3 gün içinde hediyeniz elinizde! Sonrasında sevgilinize yapacağınız bu güzel sürprizle sadece kendinizi affettirmekle kalmayıp dünyaları onun yapacaksınız! Haydi siz de geç kalmadan gelin SevgiliKitabi.com’a, sevgiliniz için seçiminizi hemen yağın, siparişinizi verin.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı