DAVETİYE ZARFLARI

Davetiye Zarfı Seçimize Geç Kalmayın

Nişan, düğün ya da söz, bu özel günler insan hayatında çok önemli günlerdir. Çok zorlu, stresli ama bir o kadar da unutulmaz zamanlardır. En özel hatıraların oluştuğu günler olduğu için gelin ve damat her detayla ayrı ayrı ilgilenmek ister. Her şeyin kusursuz olması önemlidir. Kusursuz olması gereken ayrıntıların başında düğün davetiye tasarımı ve davetiye zarfları gelmektedir. Düğün konseptinize uygun olacak en güzel davetiye ve davetiye zarfı çeşitleri ile en özel günlerinize anlam katın.

davetiye zarfı

Davetiye seçiminiz, zevkiniz ve beğeninizi yansıtacağı için sizin hakkınızda önemli ipuçları barındırır. Bu nedenle seçimlerinizi dikkatli yapmanız gerekir. Bu konuda yoğun arayışlarınızın olması da çok normal. Eminiz bu konuda çok yer dolaşmışsınızdır ama henüz kararınızı vermediyseniz sitemizde yer alan davetiyeler ve zarflara mutlaka göz atmanızı öneririz.

Davetiye Zarfı Seçenekleri

Davetiyenizin güzelliğini en güzel davetiye zarfları ön plana çıkarır. Davetiye tasarımınızı bütünleyen zarflar ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. İster renkli ister sade, ister lüks kağıt isterseniz de kraft zarflar arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Kare ya da dikdörtgen istediğiniz ebatta zarf bulmanız da çok. Yapmanız gereken tek şey davetiyenize karar verdikten hemen sonra, ona en uygun tasarıma sahip davetiye zarfınızı seçmek ve siparişinizi vermek.

Daha gösterişli bir davetiye sahibi olmak isterseniz davetiye etiketleri seçeneklerimize de göz atabilirsiniz. En güzel duygularınızı yansıtan bu renkli etiketlerle en şirin davetiyeye siz sahip olacaksınız. Evet aralarından karar vermek çok zor olacak biliyoruz ama düğün ya da nişan, o özel gününüz yaklaşırken davetiye ve zarf seçimi işlemlerinizi daha fazla bekletmeden tamamlamanız sizin için de en güzeli olacak.

SevgiliKitabi.com’un sunduğu en güzel ve şık zarf modelleri seçiminizi yapmanız için sizi bekliyor. Farklı etiket ve ebat seçenekleri ile özel kağıda basılmış şık davetiye zarflarına en uygun fiyatlarla hemen sahip olabilirsiniz. Davetiyenize ve zevkinize uygun, en şık en kaliteli davetiye zarflarını hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Siparişinizi verdikten 3 iş günü sonra davetiyeniz ve  davetiye zarfı seçiminiz adresinize teslim edilecek. Ssize de düğün hazırlıklarınızın tadını çıkartmaya başlayın!

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı