TANITIM YAZILARI

Aşkınızı Hediye İle Anlatın

1

Aşıksınız, bunu bütün yüreğinizle hissediyorsunuz. Ancak, duygularınızı ifade etmekte zaman zaman zorlanıyorsunuz. Üzülmeyin, bu konuda sıkıntı yaşayan tek aşık siz değilsiniz. Çoğu zaman aşıklar, onlara duyulan aşkın, sevgililerince yeterince ifade edilmediğinden yakınırlar.

Erkekler, sevgililerinden bu tür yakınmaları pek çok kez duymuştur. Bu durum belki genel kişilik özelliklerinden, belki de yapılarından kaynaklanır. Muhtemelen kadınların yaratılışlarından dolayı aşık olduklarını sıkça ifade etme ve duyma istekleri bulunmaktadır.

İster kadın ister erkek olun, aşıksanız aşkınızı her türlü fırsatı kullanarak sevdiğiniz insana sık sık ifade etmeli ve bunu hissettirmelisiniz. Sevdiğiniz insanın yaşamınızdaki en önemli ve en özel insanlardan bir tanesi olduğunu hissettirebilmek için de, onu mutlu edecek bir hediye vermek sizin için bir başlangıç noktası olabilir.

Özellikle, sevdiğiniz insanın beğenisi kazanabilecek, sadece onun zevk ve arzularına hitap edecek bir hediyeyi ona sunmak, ona karşı olan hislerinizi ifade etmenizde size çok yardımcı olacaktır. Hemen hemen herkes için çok özel bir anlamı ve değeri olan
şeyler mutlaka ki vardır. Önemli olan bu özel ve onu mutlu edebilecek hediyeyi bulabilmektedir..

Sevdiğiniz insanın da özelinde önemi ve değeri olan, uzun zamandır sahip olmayı çok istediği şeyler elbette vardır. Eğer sevdiğiniz insanla olan beraberliğiniz çok yeni ise, ilk önce onun nelerden hoşlandığını, nelerden mutluluk duyacağını öğrenmelisiniz.. Onu yakından tanımaya çalışmalı ve ona hediye edebileceğiniz tamamen kişiye özel nitelikteki hediyenin ne olduğunu bulmalısınız.

Eğer, uzun süredir bir birliktelik yaşıyorsanız, sevdiğiniz insan büyük olasılıkla sahip olmaktan mutluluk duyacağı şeyin ne olduğunu, muhtemelen size fısıldamıştır. Birlikte geçirdiğiniz özel anları tekrar tekrar düşünerek onu bu denli mutlu edebilecek şeyleri düşünerek hareket etmelisiniz.

Sevdiğiniz insana hediyenizi sunarken seçiminizi kişiye özel bir hediye seçerek yaparsanız onu mutlu edememe gibi bir olasılıkla karşılaşmanız adeta imkansızdır. Her inan kendisi için kişiye özel değerde bir hediyenin sevdiği insan tarafından kendisine verilmesinden mutlu olur. Üstüne üstlük, hediyeyi kendi tasarımınız haline getirmeniz ona düşünemeyeceğiniz kadar değer katacaktır.

Alacağınız hediyeyi kendi tasarımınız olan objelerle çok daha özel hale getirmeniz mümkündür. Örneğin, sevgilinizle birlikte çektirdiğiniz resimlerden oluşan sevgilinize özel bir fotoğraf albümü yapabileceğiniz gibi, ona olan duygularınızı ifade eden notları da ekleyerek sevgiliniz için kişiye özel bir kitap tasarlayabilirsiniz. İsterseniz hediye olarak belirlediğiniz ürüne sevgiliniz için hazırladığınız fotoğraf albümünü ya da sevgilinize özel hale getirdiğiniz bir kitabı ekleyerek hediye sepeti de yapabilirsiniz.

Kişisel yaratıcılığınızı kullanarak tasarladığınız her bir ürün sevdiğiniz insan için ayrı önemi ve değeri olan bir varlık haline dönüşecektir. Sevgiliniz için kişiye özel bir hediye haline getirdiğiniz varlıkları ona sunarak ona olan aşkınızı en açık bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bırakın aşkınızın yoğunluğunu o da en içten ve en derin bir şekilde hissetsin. Bundan asla korkmayın, aşkınızı dolu dolu yaşayın.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı