TANITIM YAZILARI

Aşk Denizinizi Hediye ile Okyanusa Çevirin

Yaşadığınız aşkı bir deniz olarak kabul ederseniz bu denizi nasıl bir okyanusa çevirebileceğinizi hiç düşünmüş müydünüz? Bir denizi okyanusa çevirmek elbette ki kolay bir şey değildir. Ancak, konu aşk olunca her zaman için çok zor olarak görülen şeylerin, inanç ve mücadele ile gerçekleştirilebilme şansı vardır. Dolayısıyla, aşıksanız mutlaka aşk denizinizi okyanusa çevirebilmeniz için ,sizin için de mutlaka bir şans vardır.

Aşk ateşini körükleyen unsurlar içerisinde sevgiliye sunulan hediyelerin önemli bir yeri vardır. Sevgiliye sunulan kişiye özel bir hediye, hediyenin maddi varlığının dışında çok daha büyük manevi değerleri içerir. Duygu içeren diğer bütün şeylerde olduğu gibi sevgiliye sunulmak için özel olarak hazırlanan kişiye özel bir hediye diğer tüm varlıklara göre çok daha büyük bir etkiye sahiptir.


aşk denizi hediye
Aşık olduğunuz kişiye duyduğunuz yoğun duyguları dile getirirken, onun dünyasında özel bir anlamı olabilecek bir varlığı ona hediye etmeniz, dillendirdiğiniz tüm kelimelere istediğiniz anlamı yükleyebilecektir. Seven insanlar onlara karşı beslenilen duyguları sıklıkla hissedebilmek isterler. Aşık oldukları kişiden duydukları sevgi sözcükleri onlar için paha biçilmez değerdedir. Buna ilave olarak sevdikleri kişilerce bizzat tasarlanmış kişiye özel bir hediyeye sahip olmak hiç şüphesiz ki duygu dünyalarında büyük bir fırtına koparacaktır.

Kişiye özel olarak hazırlanan hediyenin büyüsü, onun maddi değerinden ziyade içerdiği manevi değerdir. Sadece hediyeyi sunan ve hediye sunulan kişi için diğer insanların anlayamayacağı bir değer içeren bu hediye, aşıkların tüm yaşamları boyunca unutamayacakları, değeri hiç bir zaman azalmayacak bir kıymete dönüşür.
Yaşadığınız aşkı bir denizden okyanusa çevirmek istiyorsanız ve bunu kişiye özel bir hediye sunarak taçlandırmak arzusundaysanız ;kalbinizi ve zihninizi sadece bu konuya odaklayarak yola çıkmanız gerekir. Unutmayın ki siz aşık olduğunuz kişinin duygu dünyasındasınız . Aşık olduğunuz kişi ile birlikteyken yaşadığınız bir olaya, bir varlığa verdiği tepkiyi ona gönül gözüyle bakan bir kişi olarak mutlaka ki hissedersiniz.
Onunla birlikteyken yaşadıklarınıza konsantre olursanız, sevgilinizin önemsiz bir ayrıntı olarak gözüken bir davranışının altındaki özel anlamı yakalayabilirsiniz. Aşıkların çoğu arzularını direkt olarak dile getirmek yerine çeşitli vesilerle ipuçları vererek birlikte oldukları kişi tarafından bunların anlaşılmasını isterler. Bu şekilde sevildiklerini daha yoğun olarak hissederler. Mutlaka birlikte olduğunuz kişi de onun için kişiye özel bir hediye olabilecek varlıklardan zaman içerisinde size söz etmiştir. O an fark edememiş olsanız bile, geriye dönüp düşündüğünüzde bunları siz de rahatlıkla yakalayabilirsiniz.
Aşk denizinizi bir okyanusa çevirmek, o okyanusta sonsuzluğa doğru kulaç atmak sizin elinizde. Önemli olan bunu yapabileceğinize yürekten inanmanız. Öncelikle kendinize ve aşık olduğunuz kişiye güvenin. Kalpleriniz nasıl birleşerek aşkınızı oluşturduysa birlikte aşk denizinizi bir okyanusa dönüştürebilirsiniz. Okyanuslar her zaman için fırtınaları da içerir, bu sizi asla korkutmasın. Aşık olan insan boğulabileceğini bilse bile, kendini aşk okyanusunun bilinmezliklerle dolu dalgalarının kucağına atacaktır. Siz de bunu denemelisiniz. İnanın buna mutlaka değecek.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı