ANNELER GÜNÜ HEDİYELERİ

Duygu Dolu Bir Anneler Günü Hediyesi

Sizi uğrunuza dünyaları verecek kadar seven anneniz, bu büyük sevgisine hiçbir karşılık beklemez. Çünkü koşulsuz sevgidir annelerinki… Belki de bu yüzden annelerin hakkı ödenmez, ödenemez. Sizin doğru, düzgün, iyi bir insan olmanızdan başka bir beklentisi de yoktur zaten annelerin. Yanağına konduracağınız küçük bir öpücük, kazandığınız bir başarı, evlenmeniz, çocuk sahibi olarak sizin de artık bir anne ya da baba olmanız, sadece ‘annem’ demeniz, hiçbir şey yapmasanız bile onun gözlerine öyle, sıcacık bakmanız annenize en güzel Anneler günü hediyesi olacaktır.anneler günü hediyesi

Her sene, Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü’nde annenizin karşılıksız bir sevgiyle sizi sevdiğini bilseniz de onun hayatınız boyunca sizin için yaptığı onca şeye karşılık kendinizi bir hediye arayışında bulursunuz. Annelerinizin emeğinin ve sevgisinin hiçbir şeyle ödenemeyeceğini bilseniz de Anneler Günü’nde bazen bir demet çiçek, bazen bir kutu çikolata ya da seveceğini düşündüğünüz giysileri hediye olarak götürürsünüz annenize. Anneye hediye aslında o sevgiye bir hediyeyle bir karşılık vermek değil; sizin de annenizi çok sevdiğinizi, onun sizi ne kadar sene annenize benzer hediyeler alıyorsanız ve artık aldığınız hediyeyle annenizi şaşırmak ve sevindirmek istiyorsanız ona tamamen kendi yaratıcılığınıza göre hazırlayabileceğiniz Anneler Günü Kitabı’nı hediye edebilirsiniz.

Anneler Günü Hediyesi

SevgiliKitabi.com üzerinden Anneler Günü Kitabı’nı kolaylıkla hazırlamak için açılacak uygulama sayfasına bilgisayarınızdan ya da Facebook’tan annenizle beraber çekilmiş en güzel fotoğraflarınızı yükleyebilir; fotoğraflarınızı dilerseniz iki ayrı sayfaya yayarak kullanabilirsiniz. Fotoğraflarınızın altına isterseniz annenizin seveceği ya da anneniz ve sizin için anlam ifade eden cümleleri ya da anılarınızı yazabilir; ona asla unutamayacağı, bir ömür anlamını koruyacak bir hediye verebilirsiniz.

Kendi ellerinizle annenize hazırlayabileceğiniz ve iki farklı boyut seçeneği bulunan Anneler Günü Kitabı SevgiliKitabi.com tarafından size özel kutusunda gönderilir. Anneler Günü Kitabı’nızı hazırlarken uygulama sayfasında yer alan hazır görsel ve şablonları kullanabilirsiniz. Eğer nasıl bir kitap hazırlayacağınıza karar veremiyorsanız SevgiliKitabi.com’da yer alan örnek kitapları inceleyerek ilham alabilirsiniz. Anneler Günü Kitabı, annenizi çevirdiği her sayfasında hem sevindirecek hem de duygulandıracak, anneye hediye seçimi için en doğru alternatif olacak.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı