TWITTER KİTABI

Sevgiliye Süpriz İçin En Doğru Seçim: Twitter Kitabı

Sevdiğimiz insanlar arasında en çok sevgilimizi sevindirmek isteriz. Kimi zaman hiç beklemediği bir zamanda bir hediye alırız ona, kimi zaman da özel günlere saklarız sevgiliye süpriz yapmayı. Bu özel günlerin en başında da sevgililer günü gelir. Bu özel gün sadece sevgililer için hazırlanmış, onların paylaştıkları en özel gündür. Bu nedenle 14 şubat sevgililer günü’ne en özel şekilde hazırlanmalı, o günü farklı kılacak süprizler hazırlamalısınız. Sevgili için doğru hediye arayışında olan herkesi SevgiliKitabi.com’u davet ediyoruz. Burada en farklı, en orijinal hediyeleri kolayca bulabileceksiniz.sevgiliye süpriz

Bu özel hediyeler arasında en özellerinden birisi “Twitter kitabı”. İster sizin ister sevdiğiniz insanın Twitter hesaplarını kolayca bu kitap ile sayfalara dökebilirsiniz. Kitabınızı oluşturmanız ve bastırmanız da son derece kolay! Sadece Twitter kitabı oluşturmak istediğiniz kişinin Twitter adını girmek… Gerisini SevgiliKitabi.com’un sistemi zaten hallediyor.

Sevgiliye Süpriz

İki farklı Twitter kitabı oluşturma imkanı sunuEyoruz size. Birincisi sizin, sevdiğiniz insanın ya da arkadaşınızın Twitter hesabındaki son 500 tweeti içeren “Son 500 Tweet Kitabı”. Bu kitap ile Twitter’da yapmış olduğunuz hiçbir paylaşım kaybolmayacak.

Bir diğer seçeneğiniz ise seçtiğiniz tweetlerle oluşturabileceğiniz “En İyi Tweetler Kitabı”. Bu kitabı oluşturmak isterseniz panelimizi kullanarak en beğendiğiniz 200 tweeti seçerek sisteme yükleyebilirsiniz. Bunun için beğendiğiniz tweetleri işaretlemeniz yeterli. Seçtiğiniz tweetler hemen kitapta yerini bulacak ve  sevgiliye süpriz hediyeniz kolaylıkla hazır olacak.

Twitter kitaplarınızda sadece tweetleriniz değil diğer başka bilgileriniz de yer alacak. Mesela Twitter hesabında bulunan görseller, paylaşılan linkler, hesap bilgileri ve beğeniler de bulunacak. Sizin hesabınıza dair veya hediye etmek istediğiniz kişinin hesabına dair her şeyi bu kitaba aktarabilir, yıllar boyu saklanmasını sağlayabilirsiniz.

Sevgililer günü için son derece anlamlı bir hediye olacak bu  “Twitter Kitapları” karşınızdaki kişiyi şaşırtmanız çok kolay olacak! 250 gr. Bristol kapağa sahip bu kitaplar 90 gr. ivory kağıda basılacak ve siparişinizi verdikten sonra 3 iş günü içinde basıma hazır hale gelmiş olacak.

SevgiliKitabi.com’un sunduğu ödeme kolaylıklarından da faydalanabilirsiniz. Dilerseniz havale olarak ödemenizi yapabileceğiniz gibi kredi kartına 3 veya 6 taksit imkanından da faydalanabilirsiniz. Yılbaşı ve Sevgililer Günü bu kadar yakınken sevdiklerinize hediye seçiminizi yapmak için daha fazla beklemeyin, siparişinizi hemen oluşturun.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı