SEVGİLİYE HEDİYE

Aşk Kitabı Yazmanın Vakti Geldi!

Hayatta aşkı anlatan birçok şey vardır ama bunların içinden kitaplar, şiirler ve müziklerin yeri ayrıdır. Çünkü aşk için, aşık kişi tarafından yaratılmıştır bunlar. Üreten kişinin sevgisinden ve ruhundan derin izler taşıyarak aşk hakkındaki tecrübelerimize ulaşır, ona aracılık eder. Aşk kitabı da böyledir elbet. Yazarın kalbinin derinliklerine kadar işleyen geçmişteki bir aşkını ya da hep hayal ettiği aşkı sayfalarda biçimlendirir ve ölümsüzleştirir. Çoğumuz da böyle güzellikleri iç çekerek okur ve keşke bende yazabilsem deriz…

Aşkı tatmış olup da aşk kitaplarından hoşlanmayan bir insan neredeyse yoktur. Güzel aşk kitapları aracılığıyla ya aşk eksikliğini doldurur ya da var olan aşkını zihninde pekiştirir insan. Ve düşünür elbette kendi aşk kitabını yazmayı ama emin olamaz yapabileceğine, o güzel aşk kitaplarının barındırdığı kusursuzluğu gördükçe. Yine de bir yolunu arar çünkü aşkı kalbine sığmıyor, bir şekilde dışarı çıkarak kendini göstermek istiyordur. Koskoca aşkın tek aracısı illa ki aşk kitabı olmayacağı için de kimi zaman güzel ve romantik sözler yazılır kimi zaman ise sevgiliye mesajlar atılır. Sonuç olarak ise parça parça da olsa güzel ve romantik sözler duyguları barındıran cümlelerde birikir. Bunları Sevgili Kitabı ile birleştirmek ise aşkınızın kitabınızı yazmanıza olanak sağlar.

Romantik aşk kitaplarındakine benzer bir aşk hikâyeniz olduğundan şüphe duyduğunuzu sanmıyorum. Çünkü aşk kitabında asıl olan aşka dair içsel fırtınaları anlatmaktır. Bu romantizm dolu duygular ve yüksek maneviyat sizde ve aşkınızda fazlasıyla var. Ama şu gerçeği göz önünde bulundurmak gerekir ki kalemi kağıdı alıp bir aşk kitabı yazmak herkesin harcı değil. O sebeple edebiyatın uçsuz bucaksız dünyasını bir kenarı bırakıp sizleri Sevgili Kitabı’na yani uçsuz bucaksız sevginizin aşk kitabı haline kolayca dönüşebileceği yere alalım…

Aşk ile ilgili kitaplarda bulunan ve okurken etkilendiğiniz birçok şeyi Sevgili Kitabı’nda yaratabilirsiniz. Elbette bir aşk kitabı kadar edebiyat içermeyecektir ama asıl olanı yani sizin aşkınızı yansıtacağına emin olabilirsiniz. Bunu sağlamak için ise sevgiliniz için yazdığınız romantik sözlerden, aşkınızı ölümsüzleştiren en güzel fotoğraflarınızdan veya eğlenceli karikatürlerden faydalanabilirsiniz. Tüm bunlarla sizin elinizden ve sizin yüreğinizden çıkacak olan aşk kitabı, tam olarak sevgiliye hediye edilecek türden bir şey. Üstelik tıpkı severek okuduğunuz aşk kitaplarında olduğu gibi kendi aşk kitabınıza da aşk kitabı isimleri koyabilirsiniz.

Bir hatırlatma yapmak gerekirse romantik aşk kitapları içinden en güzel aşk kitabını yaratmak hiç bu kadar kolay ve ucuz olmamıştı. Çünkü Sevgili Kitabı’nda hazırlayacağınız kitabı hem uygun fiyata hem de uygulaması olabildiğince kolay bir teknolojiyle yapıyorsunuz. Buna bir de kapıda ödeme imkânını eklerseniz tıpkı aşkınızın önünde hiçbir engelin duramadığı gibi kendi aşk kitabınızı yazmanızın önünde de hiçbir engel kalmıyor. İhtiyacınız olan tek şey sevmek ve aşık olmak (: Bunda da oldukça iyi olduğunuza eminim!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı