TANITIM YAZILARI

Yeni Moda: Fotokitap Hediyeler

14 Şubat geldi geçti, sevgilinize olabildiğince en ilginç, en özel en farklı hediyeyi vermeye çalıştınız. Bir çok kişi sevgilisine fotoğraf baskılı hediyeler verdi. Çoğunlukla da fotoğraf baskılı kupa bardaklar, takvimler, büyük boy canvas posterler rağbet gördü.  Ama en çok beğeni alan açık ara farkla fotokitaplar oldu. Bu kitaplardan hala haberiniz yok mu? Hemen öğrenip trendi yakalayın.

İçeriği şu şekilde: Öncelikle sevgilinizle çekilmiş en güzel fotoğrafınızı seçiyorsunuz tab ettirmenize (çıktısını almak) gerek yok. Bırakın dijital ortamda online olarak kalsın. Sizin yapacağınız iş; bu fotoğrafı sevgilikitabi.com ailesine yollamak olacak. Onlar kitabınızın ilk sayfasına bu fotoğrafı koyuyorlar. Böylece kitabınızın kahramanları belli oluyor: Bu sizin masalınız!

Kitap hazırlamaya başla düğmesine basıyorsunuz ve önünüze boş bir şablon geliyor. Solda ise üç ana başlık var: fotoğraflarım kısmını göreceksin. İşte tam burada fotoğraf yükle’ye tıklayarak seçtiğiniz fotoğrafı kitabınıza ekliyorsunuz. İkinci kutucukta hazır şablonlar var. Burada çok çeşitli sevimli resimler göreceksiniz. Bunlardan birini seçebilir ve hediye kitabınızın kabağını oluşturabilirsiniz. Yanında hazır sayfalar başlığını göreceksiniz. Yine burada bir çok seçenek karşınıza çıkacak.  Size uygun olanını seçebilir sayfalarınızı hazır şablonlarla doldurabilirsiniz. Ya da ‘hayır, ben kendi sayfamı kendim hazırlamak istiyorum’ derseniz önce ‘sayfa düzeni’nden istediğiniz düzeni belirliyorsunuz ardından kategorilerden bir resim belirliyorsunuz. (Örneğin Seviyorum ve Bayılıyorum, 365 gün, İtiraf Ediyorum, Şakalar- Komiklikler vs. ) Sonra o resmi önünüzde duran boş şablona çekiyor ve üzerini istediğiniz gibi dolduruyorsunuz. Yazıları hatta karakterlerin ifadelerini bile değiştirebilirsiniz. Beğenmediniz mi? Sayfayı sil butonu aşağıda tam solunuzda! Yeni baştan yapın. Ya da kitap sayfaları az mı geldi? Masalınız bu kadar çabuk mutlu son’a ulaşmaz mı diyorsunuz? Çareniz var: Yine sol altta ‘sayfa ekle’ seçeneğini göreceksiniz.

Peki tüm bu hazırlık ücretli mi? Hayır! Hediye kitabınızı istediğiniz gibi oluşturabilir, kaydedebilir, önizlemesini yapabilirsiniz. Bunlara herhangi bir ücret ödemezsiniz. Kitabınız yarım kaldı. Bilgisayar başından kalkmanız gerekti, kitabınızı daha sonra devam etmek için kaydedin. Sorun değil!

İçinize sindi, ‘bu kitap güzel oldu’ diyorsanız artık sipariş verebilirsiniz. Bu hem erkeğe hem bayana verilebilecek en eğlenceli, muzip, komik aynı zamanda  her bütçeye uygun, romantik ve orijinal bir hediye. Ve çok ama çok özel bir hediye! Yazarı da siz, kahramanı da, sevgilinizin göz bebeği de…

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı