SevgiliKitabi.com Blogu

Aşk Kitabı İle Aşkın Tarifi

Bugüne kadar sevgilinize aldığınız hediyeleri değerlendirecek olursanız; içlerinden hangileri aşkınızı anlattı?  Bu soruyu ilk duyduğunuzda size tuhaf, hatta anlamsız gelmiş olabilir. Peki; sevgilinize aşkınızı aşk kitabı ile ifade edebileceğiniz, hatta aşkınızı anlatabileceğiniz hiç aklınıza geldi mi?

Kişiye özel hediye olarak değerlendirilen aşk kitabını, diğer hediyelerden ayıran özellikleri değerlendirdiğimizde; romantik aşk kitapları içinde en romantik olanı hatta sizin için en iyi aşk kitabı olduğunu söylemek dahi mümkün.

Aşk kitabını anlatmadan önce, kişiye özel hediyelerin öneminden bahsetmek gerekiyor. Çünkü bu tür hediyeler; hediyenin sunulduğu kişi için özel olarak hazırlanan, gerek içerik gerekse anlam olarak hediyenin sunulduğu kişi ile özel bir bağ oluşturabilen hediyelerdir. Bunun için romantik aşk kitapları ile ilgili fikir sahibi olabilmek için bir araştırma yapmanız  size yardımcı olabilir. Örneğin, aşık olduğunuz insan için hazırlayacağınız aşk kitabı kişiye özel bir hediye olarak  hoş bir seçenek oluşturmaktadır. Sevgilinize kişiye özel bir hediye olarak; kişiye özel bir kitap hazırlamak fikri de ilk duyduğunuzda size biraz garip gelebilir.

Ancak, en güzel aşk kitabı olan, aşk kitabını hazırlamak için yola çıktığınızda, hazırlayacağınız hediyenin sadece sevgiliniz için özel bir anlam ifade edebilecek bir hediye olması, kişiye özel hediyeniz ile ona olan aşkınızı ifade edecek olmanız gibi özellikleri de dikkate aldığınızda; sevgiliniz için kişiye özel bir kitap hazırlamanızın, başlangıçta düşündüğünüz gibi hazırlanması zor hatta imkansız olmayan bir şey olduğunu göreceksiniz.

Sevgiliniz için hazırlayacağınız aşk kitabının içerisinde, onun için hissettiğiniz duygularınızın gelişimini; onu ilk gördüğünüz andan başlayarak, tamamen içinizden geldiği gibi anlatabilirsiniz. Bu sayede onu tanıdığınız andan itibaren ilişkiniz süresince bugüne kadar ona ifade edemediğiniz bütün düşüncelerinizi, ona olan özel duygularınızı tamamen kendi sözcüklerinizle anlatabilirsiniz.

Onun için hissettiğiniz duygularınızı ifade ederken, belki zaman içerisinde sizin bile ilk düşündüğünüzde hatırlamadığınız özel anları aşk kitabınızda onunla paylaşabilir, o özel anları birlikte yeniden yaşamanızı sağlayabilirsiniz. Bu sayede, daha önce ifade etmek için fırsat bulamadığınız, ya da cesaret edemediğiniz bütün duygularınızı aşık olduğunuz insanla paylaşabilirsiniz. Tamamen hissettiğiniz özel duygulara dayanan ve sevgiliniz için özel olarak hazırladığınız bu eşsiz eser, sevgilinize sunabileceğiniz, kişiye özel bir hediye olacaktır.

Ona sunduğunuz kişiye özel hediyeniz ile; onu düşünebileceğinizden çok daha fazla mutlu edebileceğiniz gibi, uzun zamandır yüreğinizde taşıdığınız ancak henüz ifade edemediğiniz özel duygularınızı en sonunda onunla paylaşabilmiş olmanın huzuru ve mutluluğu da sizi çok daha özel duygulara yöneltecektir. Hazırladığınız aşk kitabı  ile aşık olduğunuz insanın yüreğine dokunabilecek, ona olan özel duygularınızı tüm benliği ile hissedebilmesini sağlayabileceksiniz.

Ayrıca, birlikte yaşadığınız her bir yıl için, o yıl birlikte paylaştığınız özel anları, o anlarda hissettiğiniz özel duyguları daha sonrasında bu kitaba ekleyebilir, aşk kitabınızı hiçbir zaman bitmeyen, sonsuza kadar devam edebilen, ölümsüz bir varlık haline getirebilirsiniz.

Aşkınızı en özel bir biçimde ifade edebilmek için siz de sevgiliniz için aşk kitabı hazırlayarak onu mutlu edin. Duygu dünyanızda onun için kopan fırtınaları onunla paylaşın. Aşkınızın tarifini aşk kitabı ile yaparken, aşkınızın da gitgide büyüdüğünü göreceksiniz.