SevgiliKitabi.com Blogu

Resimli Düğün Davetiyeleri Sizi Bekliyor

Peri masalı tadında bir düğünün sembolü olacak “Dünyanın En Tatlı Çifti” davetiyesiyle gerçek aşkın ne olduğunu herkese göstermeye hazır mısınız? Çünkü o günün yıldızları sizsiniz. Tüm sevdikleriniz, aileniz ve dostlarınız sizin mutluluğunuza tanık olmak için yanınızda olacaklar. Yeni hayatınıza adım atarken, en güzel dileklerinizi sizin için dileyecekler, hayatınızın bu en özel gününe sizinle birlikte tanık olacaklar. Düğün sahibi olarak sizin üzerinize düşen de onları en güzel şekilde düğün töreninize davet etmek. Bunu yapabilmek için de bu çağrıyı yapacağınız davetiyenizi özenle seçmelisiniz. Herkesten farklı, sizi yansıtacak resimli düğün davetiyeleri ile bu çağrıyı en güzel şekilde yapın ve tüm sevdiklerinize ömür boyu saklayacakları hoş bir hatıra bırakın.

“Bizim düğün davetiyemiz herkesten farklı, sadece bize özel olmalı” diyorsanız, SevgiliKitabi.com olarak size birbirinden güzel düğün davetiye şablonları sunuyoruz. Bu şablonların en renklilerinden biri “Dünyanın En Tatlı Çifti” davetiyesi… Bu tasarım, davetiyelerini en güzel fotoğrafları ile süslemek isteyen genç çiftler için güzel bir alternatif.

Resimli Düğün Davetiyeleri

Davetiyeniz üzerinde istediğiniz değişiklikleri kolayca yapabilmeniz için size özel bir panelimiz var. Bu panel yardımı ile istediğiniz değişiklikleri davetiye kartınız üzerinde keyifle ve tek tuşla yapma imkanı bulabileceksiniz. Beğendiğiniz fotoğraflarınızı “FOTOĞRAF YÜKLE” butonu ile ekleyebilecek, metin editörümüz ile davetiye çağrınızı istediğiniz kelimelerle yapabileceksiniz. Sevdikleriniz için sizin sonsuz aşkınızı gösteren bu güzel davetiyeden daha güzel bir hatıra olabilir mi?

Bu davetiye sadece davetlileriniz için değil sizin için de ömür boyu saklanacak unutulmaz bir anı olacak. Her baktığınızda size o günleri hatırlatacak ve aynı duyguları, aynı sevinci yaşamanızı sağlayacak. Üstelik bu davetiyeyi tamamen siz hazırlayabilirsiniz. Düğün davetiyesi yapımı gözünüzü hiç korkutmasın. Panelimizi kullanmak için hiçbir grafik bilgisine ihtiyaç duymayacaksınız. Sadece nasıl bir davetiye tasarımı istediğinize karar verin yeter!

En mutlu gününüzde, sizin hazırladığınız bir davetiye ile konuklarınızın karşısına çıkmak ne kadar keyifli olurdu bir düşünün! Tasarımınıza karar verin, online panel yardımıyla oluşturun ve hemen siparişinizi tamamlayın. Davetiyeleriniz 3 iş günü içinde tamamlansın ve adresinize teslim edilsin. Size de keyifle düğününüze hazırlanmak kalsın.