TANITIM YAZILARI

En Sempatik Davetiye: Karikatürlü Davetiye

Düğün telaşı, evlilik gerçekten zor işler. Gelinlik, abiye kıyafet, nikah şekerleri, ucuz düğün davetiyeleri ararken bu süreç yorucu bir o kadar da eğlencelidir. Her şeyin özel olması için özendiğiniz düğün hazırlıkları sırasında düğününüz için hazırlanan davetiye tasarımları genelde çok kısıtlıdır.Beğenmeseniz bile birini seçmek zorunda kalabilirsiniz.

Hayatın çoğu zaman sıradan, klişe ve düz bir biçimde ilerlediğini ve her günün neredeyse birbirinin aynı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Muhtemelen çoğumuz gibi sizinde cevabınız evet. Ama ne yazık ki mesai saatleri ve çalışma günleri birbirini izlerken günlük hayatımızı bu sıradanlıktan kurtarmak pek mümkün değil. Yine de hayatımızdaki ufak şeyleri sıradanlıktan uzaklaştırmak ve farklılıkla donatmak mümkün. Bu durum yediğiniz içtiğiniz şeylerden tatil günlerinizde ne yaptığınıza kadar geniş bir çerçeveye uzanıyor ve yaratacağınız farklılıklar sizi daha eğlenceli ve mutlu bir insan yapabilir.

Sıradanlıklar sadece iş hayatından kaynaklanmıyor elbet. Kendimizi bildik bileli hep bir olması gereken var hayatlarımızda. Bu çizginin dışı ise alışılmışın dışında, daha eğlenceli, daha sempatik ve çok daha mutlu! Resmiyet ve sıradanlığın dışına doğru biraz çıktığımızda yüzünüzde bir tebessüm oluşacağına emin olabilirsiniz.

Özellikle çocukluktan gençliğe kadar ailemiz gittiği için birçok düğüne gitmek zorunda kalmışızdır ve bu düğünlerden ziyade düğünden günler önce gelen beyaz veya krem rengi, el yazısıyla yazılmış yazılar ve ‘sizi de bekliyoruz’ mesajı bulunan davetiye ilgimizi çekmiştir. Davetiye anlayışı da hala çoğu yerde bu sıradanlıktan pek sıyrılamamıştır. Sadece renkler ve desenler değişmiş ve belki de alelade bir fotoğraf eklenmiştir o kadar. Ancak artık davetiyeniz bu sıradanlıktan kurtulması, rengiyle, deseniyle ve yazısıyla farklılık kazanması hiç olmadığı kadar kolay ve ucuz. Elbette sevgilikitabi.com sayesinde…

Sıradan davetiyeler, hem nikah şekeri gibi süslü püslü şeylerden hoşlananlar için hem de orijinal ve özgün tercihleri olan insanlar için de oldukça sıkıcıdır. Şimdi ise Sevgili Kitabı sayesinde gönlünüze göre bir davetiye yaratmak, davetiyenize fotoğraf, karikatür, güzel sözler eklemek dahilinde mümkün. Sevgili Kitabı’nın özel tasarım davetiye bölümünden davetiyenizin boyutundan temasına, renginden kaç adet basılacağına kadar her şeye siz karar veriyorsunuz. İçeriğini ise ister hazır davetiye temalarını düzenleyerek isterseniz de tamamen baştan yaratarak hazırlayabilirsiniz. Tüm bunların yanında davetiyenizin kapıda ödeme imkânı ile adresinize teslim olacağını da belirtelim.

Hayatınızın en mutlu günlerinden birisi için insanları mutluluğunuza ortak olmaya davet ederken sıradanlıktan uzak durmak ve ortaya hem göze hoş gelen hem de farklı bir şeyler koymak için Sevgili Kitabı’nın davetiye sistemini kullanmanız gerektiğini artık biliyorsunuz ama bir konu daha var ki o da parayla ilgili. Düğününüz için şimdiden birçok harcama yaptığınızı ve yine de paradan kaçınmayacağınızı biliyoruz fakat davetiye fiyatlarımız elinizi yakmayacak cinsten. Ayrıca sizi en az şu sayıda davetiye sipariş etmelisiniz gibi bir zorunluluk içine de sokmuyoruz. Yani ufak çaplı davetleriniz için de özel tasarım davetiye yapabilirsiniz (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı