YILBAŞI HEDİYELERİ

Aileniz İçin En Güzel Yılbaşı Hediyeleri

Yeni yıl herkes için özel ve farklı anlamlar ifade eder.  Tüm yaşanmışlıklarıyla birlikte bir seneyi geride bırakmak, yeni gelen seneye “merhaba” demek için hazırlar kendini çoğu insan. Yeni yıl yepyeni umutlar, yepyeni hayaller ile gelir. Bizler de tüm bu beklentilerle birlikte yeni gelen yılı coşkuyla kutlamaya hazırlanırız. Bu özel gün, kutlamaların da en özelini hak eder! En güzel yemekler, birbirinden güzel paketlenmiş hediyeler ve sevgiyle süslenmiş bir yılbaşı ağacı… Tek eksiğimiz sevdiklerimiz. Onlar da yanımızda olunca dünyada bizden mutlusu olamayacak. İşte bu özel güne hazırlanırken siz de yılbaşı hediyeleri için alışverişinizi tamamladınız mı? Cevabınız “hayır” ise şimdi size sunacağımız öneriye bayılacaksınız.

yılbaşı hediyeleri

Aileye yılbaşı hediyesi olarak seçilecek pek çok hediye alternatifi bulabilirsiniz. Ama önemli olan aile üyelerinizi şaşırtacak, onları mutlu edecek bir seçim yapmaktır. Biz de SevgiliKitabi.com olarak size bu konuda güzel bir alternatif sunmak istiyoruz. Ailece geçirdiğiniz en güzel zamanları kayıt altına alacak, bu mutlu anılarınızı yıllar boyu saklayacak bir hediyeye ne dersiniz? Eğer bu sorumuza cevabınız “Harika olur” ise “Aile Fotoğraf Albümü” foto kitabımız belki de aradığınız hediye olacak!

Bu kitap ile hep beraber geçirdiğiniz o eğlenceli zamanları en özel şekilde kolayca saklayabileceksiniz. Çocukluk zamanlarınız ya da aile büyüklerinizle birlikte geçirdiğiniz o değerli zamanları bir ömür boyu hatırlayabileceksiniz. Bir insana verilecebilecek en güzel hediyelerden biri ona anılarını saklama imkanı vermektir. SevgiliKitabi.com’da kolaylıkla hazırlayabileceğiniz “Aile Fotoğraf Albümü” foto kitabı ile sadece kendinize değil aile üyelerinize de bu fırsatı sunmuş olacaksınız.

Yılbaşı Hediyeleri SevgiliKitabi.com’da

Tüm aile bir araya geldiğinizde kimi zaman gülümseyerek kimi zaman duygulanarak bu kitabın sayfalarını çevireceksiniz. Aile bağlarınızın ve birbirinize olan sevginizin güçlenmesine de vesile olacak bu aile albümü hediyenizi hazırlarken de çok keyif alacaksınız. Bunun için sizin kullanımınıza sunduğumuz online tasarım panelimiz en büyük yardımcınız olacak.

Online olarak üye girişinizi yaptıktan sonra kullanmaya başlayabileceğiniz bu panel ile hiçbir grafik bilgisine sahip olmadan kitap tasarımını kolayca yapabileceksiniz. En güzel fotoğraflarınızı sayfalarınıza tek tuşla ekleyebilecek, isterseniz kendi cümlelerinizle duygularınızı yazabileceksiniz.  Kitabınızın dizaynı tam anlamıyla sizin zevk ve beğeninize kalmış, hediyenizi dilediğiniz gibi hazırlayabilirsiniz.

Yılbaşına bu kadar az gün kalmışken gelin SevgiliKitabi.com’a, ailenize en güzel armağanlardan biri olacak bu anlamlı kitabı hazırlamaya hemen başlayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı