TANITIM YAZILARI

Davetiye İçin En Uygun Adres Sevgili Kitabı!

Düğün, nişan, nikah ve sünnet gibi yaşamın en güzel ve kalıcı anılarını oluşturan davetlerin sezon sonu neredeyse yaklaşıyor. İlla ki bu gibi güzellikleri belirli bir mevsimle sınırlamak olmaz ama çoğunlukla yaz sezonunda gerçekleşen bu davetler için güzel havaların fırsat bilinmesi normal. Dolayısıyla güzel havaların sonunun yaklaşmasıyla, evlilik hazırlığındaki çiftlerin ve çocuklarının sünneti için hazırlanan ailelerin telaşı hız kazandı. Eğer ki erken davranıp o güzel günü çoktan yaşamamışlarsa elbet… Böyle olası bir durumda eşiniz için ekstra bir romantik düğün hediyesi amacıyla aşkınızın kitabını da yazabilirsiniz elbet.

Tekrar evliliğe geçecek olursak, evlilik hazırlığı, söz, nişan, nikâh ve düğün gibi aşamalardan geçen uzun soluklu bir süreçtir. Kimi bu aşamaları aylara sığdırırken kimi de senelere yayar. Bir gün bebek şekerlerine ulaşabilmek dileğiyle hazırlanır nikah şekerleri. Aşkın ulaşabileceği en mutlu ana yani evliliğe giden yol yaklaştıkça hem düğünün hem de aşkınızın kartviziti olacak olan davetiye ve davetli listesi düşünülmeye başlar. Dışarıdan bakınca oldukça kolay gelse de hayatta sadece bir kere gerçekleşmesi umulan bir anın en ince ayrıntısına kadar düşünülüp, detayların üzerinde fazlaca durulması, işleri zorlaştırsa da oldukça normal bir şey. Nitekim davetiye seçimi de benzer titizlikle gerçekleşir. Davetiyenin boyutundan rengine, davetiye üzerine yazılacak davetiye sözlerinden kaç adet basılması gerektiğine kadar birçok detayla uğraşılması gereklidir. Hal böyle olunca, evlilik sürecinin sonuna yaklaşmış yorgun çiftler için oldukça zorlayıcı olan bu süreci Sevgili Kitabı olarak oldukça kolay bir hale getirip sizlere, özel tasarım davetiye fırsatını sunduk. Öyle ki artık hiç sıkıntıya girmeden, gönlünüze göre bir davetiye modeline sahip olacaksınız.

Özel tasarım davetiye sistemi, yukarıda bahsettiğim davetiye hazırlık aşamalarının tümünü içeren ve bunları en kolay ve en hızlı bir şekilde hallederek davetiyenize ulaşmanızı sağlayan online davetiye hazırlama yöntemidir. Uçuk piyasa fiyatlarından uzak bir şekilde düğününüzün son hazırlıklarından birini gönül rahatlığıyla hazırlamak için bu fırsatı kaçırmamalısınız (:

Özel tasarım davetiye ile gönlünüzden geçen boyutta, renkte ve temada davetiye hazırlayabilir, davetiyenizde kullanmak istediğiniz davetiye sözlerini ekleyebilir ve aşkınızı en iyi yansıtan fotoğrafı davetiyenizde kullanabilirsiniz. Yani ortaya fotoğraflı, ilginç, komik ve farklı bir düğün davetiyesi çıkarabilirsiniz. Tüm bu imkânların yanı sıra siz davetiyenizi hazırlarken size destek olabilecek canlı destek, birinci kalite baskı, adrese teslim ve kapıda ödeme imkânı sevgilikitabi.com adresinde!

Eğer siz de davetiyenizin hem kendinize hem de aşkınıza özel olmasını istiyor, davetlilerime sıradan bir davetiye sunmak istemiyorum diyorsanız Sevgili Kitabı’na bir göz atın. Dışarıda harıl harıl davetiye aramaktansa ister size sunduğumuz örnek davetiyeleri seçip düzenleyin, ister tamamen kendinize has bir davetiye yaratın.

Fiyatıyla ucuz, tasarımıyla özel ve hizmetiyle kaliteli davetiye Sevgili Kitabı’nda! (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı