SevgiliKitabi.com Blogu

Anneye Yılbaşı İçin Anlamlı Hediye

Özel günlerin anlamı hepimiz için büyüktür. Bu günlerin anlamı bir araya gelince, mutluluğumuzu paylaşınca çıkar. Tüm sevdiklerimiz beraber her dakika daha anlamlı olur. Ve bu eğlenceli günlerin en keyifli zamanlarından biri de hediyelerin çıkartıldığı, katılan herkesin yüzünde kocaman bir gülümsemenin belirdiği o anlardır. Ufak ya da büyük, o kişiler için özel olarak seçtiğimiz hediyelerle gönüllerini almak, biraz olsun onları mutlu etmek bizim için ne keyiflidir. Eşimiz, sevgilimiz ya da ailemizden biri olabilir bu şanslı kişi. Ya da en yakın arkadaşımız. Hele bir de yakın zamanda bir meleği dünyaya getirdiyse ona ne alacağınızı düşünmenize hiç gerek yok. SevgiliKitabi.com’da bir anneye yılbaşı için anlamlı hediye ne alınır sorusunun cevabını bulacak ve siparişinizi hemen vereceksiniz.

Mutlulukların en güzelini yaşayan arkadaşınıza güzel bir sürpriz de sizden gelse güzel olmaz mıydı? Mesela her sayfasında birbirinden güzel bebek fotoğraflarıyla süslü bir masa takvimi arkadaşınızı çok mutlu etmez miydi?

Hediye etmek için de son derece hoş bir alternatif olan bu özel tasarım takvim ile, sevdiklerinizi mutlu edebilir, takvim yapraklarını her çevirdiklerinde sizi hatırlamalarını sağlayabilirsiniz. Böylece bu tasarım takvim sadece zamanı hatırlatacak bir eşya olmaktan çıkıp, en güzel anıların saklandığı bir albüm haline de dönüşmüş olacak. Anneye yılbaşı için anlamlı hediye seçeneklerinin en güzeli de olacak.

Anneye Yılbaşı İçin Anlamlı Hediye

Kendi de adı gibi tatlı “Bebeğimiz” masa takvimini oluşturmak da çok keyifli olacak sizin için. Bunu yapmak için gereken tek şey minik meleğin fotoğrafları ve bilgisayarınız. Tasarım kısmı için size online tasarım panelimiz yardımcı olacak. Sitemize üye olduktan sonra kullanmaya başlayabileceğiniz tasarım panelimizi kullanmak için hiçbir grafik programı bilmenize gerek yok. Tek tuşla takvim sayfalarınızı tasarlayabilir, her ayı en güzel fotoğraflarla süsleyebilirsiniz. Bizim, size özel hazırladığımız sayfa şablonlarını kullanabilirsiniz. Ama hediyenizi daha özel bir hale getirmek isterseniz tasarımınızı tamamen kendiniz de yapabilirsiniz. Herşey sizin tasarım gücünüze ve nasıl bir tasarım yapmak istediğinize bağlı.

Yılbaşı hediyesi olarak son derece anlamlı bir hediye olacak “Bebeğimiz” takvimi ile arkadaşınızı hem mutlu edin hem de her ayın birbirinden keyifli şekilde geçmesine katkıda bulunun.