FOTO KİTAP

Anneye Hediye Seçenekleri SevgiliKitabi.com’da!

Size hayat veren insana sevginizden daha büyük ne hediye edebilirsiniz ki? Tüm tatlı didişmelerin ardından tek bir bakışla anlaşabildiğiniz, en güçlü bağ ile yürekten bağlandığınız annenize sevginizi,  tamamen kendinizin hazırlayacağı sevgi dolu hediye bir kitapla gösterin. Annenize ona duyduğunuz sevgiyi içinizden geldiği gibi yazabildiğiniz bir foto kitapla onun yüzüne gülümseme, kalbine mutlulukların en büyüğünü koyun. Anneye hediye olarak verilebilecek en güzel hediyelerden biri olan “Annem Hakkında Sevdiğim 10 Şey” foto kitabı SevgiliKitabi.com’da sizi bekliyor!

anneye-hediye

Annenizin sizi kucakladığı o ilk andan bugüne dek paylaştığınız en özel anları, birbirinden eşsiz anıları, annenizi en duygulandıracak hatıraları “Annem Hakkında Sevdiğim 10 Şey” foto kitabında bir araya getirebilir, annenizle paylaşmak istediğiniz tüm özel ve güzel duyguları bu kitapla sonsuza dek kalıcı hale getirebilirsiniz.

Anneye Hediye Seçimi

Mesela annenize birlikte ne kadar harika vakit geçirdiğinizi anlatın, hem de birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğraflarla birlikte! Ya da ona olan minnet duygularınızı güzel ve duygusal bir şiirle yansıtın. Sizin fotoğraflarınızı çekmeye doyamayan annenize siz de sevgi dolu bir albüm hazırlayın. Hem de sizin seçtiğiniz en anlamlı cümlelerle süsleyerek.

“Annem Hakkında Sevdiğim 10 Şey” foto kitabı renklerini, fotoğraflarını ve yazılarını tamamen sizin seçeceğiniz bir kitap olacak. Bu kitapta annenizin sizi yeni dünyaya getirdiği amatörlük çağlarından sizi sayfa sayfa ezberlediği dönemlere kadar olan zaman yolculuğunu anlatabilirsiniz. Hiçbir karşılık beklemeden yaptığı fedakarlıkları ne kadar iyi anladığınızı gösterebilirsiniz. Kalıcı ve anlamlı, bir hatıra kitabı tadındaki bu hediye, anneniz ile aranızdaki mesafeleri kısaltacak ve sizi hep başucunda tutmasını sağlayacak.

İster 8, ister 200 sayfa hazırlatabileceğiniz dayanıklı mukavva kapaklı ve kuşe kağıda basılı bu ürün, sadece anneler günü için değil, doğum günü ve yılbaşı gibi özel günlerde de anneye doğum günü hediyesi seçenekleri arasındaki en tatlı seçim olacak. Annelerimize böyle güzel ve anlamlı bir hediye hazırlamak için özel günleri beklememize gerek var mı? Sadece ona, onu ne kadar sevdiğinizi göstermeniz için bile bu kitabı anneciğinize hediye edip, onu dünyanın en mutlu insanı yapabilirsiniz. Çünkü anneleri mutlu etmeye, çocuklarının ağzından çıkacak sevgi sözcükleri yeter de artar bile!

Anne için hediye önerileri SevgiliKitabi.com’da sizi bekliyor!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı