DÜĞÜN DAVETİYELERİ

En Şık Davetiye Sizi Bekliyor!

“Aşk” unutulmaz bir keşif ve biz de keşfettiğimiz tüm güzellikleri nesilden nesile anlatacağız diyorsanız “Aşkın Seyahati” tam size göre. Romantik görüntüsü ve pastel renkleri ile özellikle romantik çiftlerin gönüllerini çalacak bu davetiye tasarımı. SevgiliKitabi.com’da bulunan davetiyeler arasında en şık davetiye örneklerinden biri olan “Aşkın Seyahati” özel gününüze ait,  yıllar boyu saklanacak müthiş bir hatıra olacak.

en şık davetiye

Seyahati kim sevmez? Hele bu seyahat hayatı keşfetmek için yapılıyorsa. Gelin bir masal anlatalım size… İki insan atlamışlar bisikletlerine, birbirinden habersiz çıkmışlar yola. Az gitmişler, uz gitmişler, bir köşenin başında karşılaşmışlar. Bakışmışlar, tanışmışlar ve birlikte başlamışlar çevirmeye pedalları. Bu kez keşifleri “aşk”a doğru olmuş. Sevmişler birbirlerini keşfettikçe, keşfettikçe aşk olmuşlar. Karar vermişler bu büyülü masalı anlatmaya tüm sevdiklerine. Adına da “Aşkın Seyahati” demişler.

En Şık Davetiye Sizi Bekliyor

Aşk unutulmaz bir keşif ve biz de keşfettiğimiz tüm güzellikleri nesilden nesile anlatacağız diyorsanız  bu tasarım tam size göre. Siz bu büyülü masalın yollarını aşkla keşfederek, pedallarınızı çevire durun, sevdikleriniz yollarınızın bir olacağı günün müjdesini ve masalınızın ilk yapraklarını davetiyenizden okusun.

Düğün davetiye araştırmalarınızı yaparken size sunulan davetiye çeşitleri arasında farklı bir tasarım “Aşkın Seyahati”. Çünkü bu davetiyeyi online olarak düzenleme imkanına da sahipsiniz. SevgiliKitabi.com’un sunduğu online tasarım paneli ile tasarımınız üzerinde istediğiniz değişikliği, düzenlemeyi yapabiliyorsunuz. Tasarım panelinden yer alan çeşitli objeler ile tasarımınızı renklendirebilir, seçilmiş güzel sözleri ekleyerek, davetiyenizi kişiselleştirebilirsiniz. Her çiftin en büyük hayali sadece kendilerine özel bir davetiye sahibi olmaktır. SevgiliKitabi.com ile bu hayalinize ulaşmak artık çok kolay!

“Aşkın Seyahati” 280 gram kalın fantazi baskılı, birinci sınıf kalitede sunuluyor. Ayrıca, FSC belgeli kağıt tüketimi ile çevre dostu. Online davetiye tasarımı sürecini kolaylıkla tamamlayabileceğiniz SevgiliKitabi.com’a girin, davetiye seçeneklerimize bakın ve düğün konsepinize en uygun olana karar verip, siparişinizi hemen oluşturun. Gözleriniz yollarda kalmaz, 3 iş günü içerisinde adresinize ulaşmak üzere kargoya verilmiş olur.

Renkli davetiyelerimiz arasından sizi en güzel anlatan tasarım davetiyenin “Aşkın Seyahati” olduğuna inanıyorsanız, hemen şimdi davetiyenizi tasarlamaya başlayın ve siparişinizi verin.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı