TANITIM YAZILARI

SEVGİLİYE KİTAP YAZMAK

Daha önce zihninizden sevgiliye kitap yazmak gibi bir düşünce geçmiş miydi? İlk söylendiğinde sanırım kulağa değişik, hatta biraz da uçuk bir düşünce gibi gelebilir. Sanki sadece belirli meziyetlere sahip olan insanlar tarafından böyle bir şey yapılabilir diye düşünebilirsiniz. Aslında kalbinde aşk olan, sevgilisine karşı hissettiklerini ifade etmek isteyen hemen hemen herkes sevgili için kitap yazabilir. Hemen ben yapamam diye düşünmeyin. Eğer aşıksanız ve siz de sevgiliniz için özel duygular besliyorsanız, neden bunları ifade etmek için  sevgilinize bir kitap yazmayasınız ki ?

Zaten aşk zoru hatta imkansızı başarmak değil midir? Çağlar boyu sevdikleri insanlar  için ölüm dahil her türlü zorluğu göze alan aşıkları düşündüğünüzde, sanırım sevgiliniz için kitap yazma fikrinin, aslında sizin de rahatlıkla yapabileceğiniz bir şey olduğunu göreceksiniz.

Bir aşık olarak en önemli amaçlarınızdan bir tanesi; hemen hemen diğer tüm aşıklar gibi sevdiğiniz insanı mutlu etmektedir. Bunu yapabilmek için, onun değer verdiği, onun açısından özel  anlamı olan bir hediyeyi ona armağan etmek yapılabilecek en güzel şeylerden sadece bir tanesidir. Sevdiğiniz insana hediye edeceğiniz ürün elbette ki onun için diğer hediyelerden farklı olmalıdır. Siz farkınızı  kişiye özel bir hediye ile ortaya koyabilir ve sevdiğiniz insanı şaşırtabilirsiniz.

Sevdiğiniz insana yazacağınız kitap da, kişiye özel hediyeler içerisinde onu mutlu edebilecek, kendisini yaşamınızdaki en önemli ve en özel  kişi olarak hissetmesini sağlayabilecek nitelikte bir  hediye olacaktır.

Sevgiliniz için kitap yazarken doğal olarak edebi bir deha olmanız gerekmediği açıktır. Önemli olan aşık olduğunuz insan için kalbinizin atmasını sağlayan hususları, onun sizin yaşamınızda ne derece önemli ve özel bir kişi olduğunu ifade edebilmenizdir. Sevgiliye kitap yazmak için duygularınızı ifade etmeye, onu ilk gördüğünüz anı anlatarak  başlayabilirsiniz.  Birlikteliğinizin başladığı tarih, elbette ki duygularınızın gelişiminde önemli bir tarih olduğu için kitabınızda bu bölüme ayrı bir yer ayırmanız tabi olacaktır.

İnsanlar sevdikleri kişilerle ilgili olarak; yaptıkları şeyler için ve söyledikleri sözler için takdir edilmekten çok mutlu olurlar. Bu nedenle sevgili için kitap yapmak, sevgilinizin size söylediği ya da sizin için yaptığı, sizin için çok değerli, asla unutamayacağınız şeyleri  paylaşmanız , onu duygulandıracak ve mutlu edecektir.

Sevgiliniz için yazacağınız kitapta ilişkinizden bahsetmeniz, beklentilerinizi, onun için planladığınız şeyleri ifade etmeniz onun sizi çok daha iyi anlamasına, varsa kafasındaki soru işaretlerinin de ortadan kalkmasına, önemli bir katkı sağlayacaktır.

Sevgiliniz için yazacağınız kitabı, birlikte paylaştığınız anlara ilişkin fotoğrafları koyarak kitabınızı görsel olarak ta zenginleştirebilirsiniz. Sadece size ve ona ait, kendi tasarımınız olan ,kişiye özel bu hediye onun için yıllar boyu saklayacağı paha biçilmez bir eser olacaktır.  Her okuduğunda birlikte yaşadığınız o özel anları tekrar yaşayacak, onun için hissettiğiniz duyguları tüm benliği ile  hissedecektir.

Siz de sevgili için kişiye özel bir kitap yazabilirsiniz. Bunun için kendinize güvenmeniz ve sadece aşkınıza odaklanmanız yeterli olacaktır. Hiç zaman yitirmeksizin hemen başlayın, sonunda harika bir eser yaratacağınıza emin olun.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı