TANITIM YAZILARI

Tatlı Yaz Anıları İçin: Fotokitap

Yaz mevsimi geldi, havalar ısındı. Artık sosyal olmamak için hava soğuk, yağmur, çamur gibi bahaneler bir kenarı bırakıldı. Sıcak havanın ise bunaltıcı etkilerini hoş görüp yaz mevsiminin bizlere sunduğu olumlu imkânlara bakmak gerek. Bunlardan birisi tatil elbette fakat tatil dışında da boş zamanlarımızda daha fazla sosyal olduğumuz, daha çok dışarı çıktığımız ve hayatımızdaki insanlara daha fazla vakit ayırdığımız bir dönem yaz ayları. Ve elbette sevgilimizle de daha fazla vakit geçiriyoruz. Zaten arayıp da bulamadığımız bu değil midir? Onunla bütün bir gün ve gece şikâyet etmeden beraber olabiliriz. Muhtemelen siz de kışa ait tüm bahanelerden kurtulup sevgilinizle fazlaca vakit geçirmeye başladınız. Ve böylelikle sevdiğinizle birlikte birçok anı ve fotoğraf biriktiriyorsunuz. Peki ya bu fotoğraflardan sevgiliniz için bir yaz hediyesi çıkarmaya ne dersiniz?
Yaz mevsimi aşıklar için güzel bir fırsattır. Kışın boğuculuğunda aşka dair her şey karmaşıklaşabilir ve ilişki zedelenebilir. Verimli yaz aylarında ise bunu telafi etme zamanıdır. Sevgili ile geçirilen vakit ve paylaşılan sosyallik arttıkça ilişki tazelenir ve sorun her neyse bazen üstünde konuşmadan bile kendiliğinden geçiverir. O sebeple yılın bu zamanlarında sevgilinizle çok daha fazla plan yapmanızda yarar var. Sonuçta aşk bu ihmale gelmez… Ve zaman zaman hareket gerekir.
Gönül almanın, gönül yapmanın, sevgiyi göstermenin en iyi yollarından birini hediye almak diye biliriz ki çok doğrudur. Bazen en güzel aşk sözlerinin yapamadığı etkiyi gösterir hediyeler. Elbette çeşitli özellikleri karşıladıkları takdirde… Yoksa hediyenin başınıza çalınması gibi bir durumla karşılaşıp kaş yaparken göz çıkarabilirsiniz. Bir aşk hikayesinde olmasını isteyeceğimiz son şey… O sebeple rastgele bir yaz hediyesi yerine anı ve anlam dolu bir hediye düşünmeniz aşkınıza doping etkisi yapacaktır.
sdcsd
Genel hatlarıyla bir bakarsak; havalar güzel ve sevgilinizle fazla vakit geçiriyorsunuz, selfie (özçekim mi desek?) başta olmak üzere birçok fotoğraf çekiyorsunuz ve bu fotoğrafların taşıdığı anılar en güzel zamanlarınızı yansıtıyor. Aynı zamanda içinizdeki sevgiyi göstermek amacıyla aşkınıza bir hediye sunmak istiyorsunuz. Öyleyse fotoğraf baskılarından oluşan fotokitap hediye tam size göre!

 

 
sddFotokitap şeklinde bir hediyede anılarınızı elle tutulur bir biçimde ölümsüzleştirmiş olursunuz. Çektiğiniz fotoğraflara sadece telefondan veya bilgisayardan ulaşmak yerine elinizin altında güzel bir fotoğraf albümü ve aşk hatırası bulunur. Ayrıca bunun bir hediye olacağını düşünürsek -kısmen romantik de bir hediye- sevgilinizi etkileyeceği de aşikâr.
Bu fikirden etkilendiyseniz, çektiğiniz dijital fotoğrafları bastırmak ve fotoğraf albümü ile uğraşmak yerine Sevgili Kitabı’nı ziyaret edin ve gönlünüze göre bir fotokitap hediye hazırlayın. Tabi önce bunun için bu yaz mevsimini ilişkinizin en güzel ve en hareketli zamanı haline getirip bol bol fotoğraf çekin! (:

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı