TANITIM YAZILARI

Sevgiliye Kitap Yazmak

2

Pek çok insan sevdiği kişilere duygularını ifade etmekte zaman zaman sıkıntı yaşar. Ya da sevdiği kişiler tarafından yeterince anlaşılamadığından ve bu sorunu aşabilmek için hiçbir yol bulamadığından yakınır.

Aslında, kendimizi ifade etmekte yaşanan sorunları ortadan kaldırabilecek pek çok yöntem bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi, sevdiklerimize olan duygularımızı en açık şekliyle kaleme almaktan yani onlar için sevdiklerinize kitap yazmaktan geçmektedir.

Sevdiğinize duygularınızı yazarak ifade etmek istiyorsanız sevgiliniz için yazacağınız bir kitap hem kişiye özel bir hediye olacak, hem de ifade etmekte zorlandığınız tüm duygularınızı rahatlıkla sevgilinize aktarma fırsatını bulacaksınız.

Sevgiliniz için yazacağınız kitapta ilişkinizin en başında, hatta onu ilk tanıdığınız andan itibaren süreç içerisinde yaşadıklarınızı, ona olan duygularınızın nasıl geliştiğini detaylı bir şekilde anlatabilirsiniz. Sevgiliniz için hazırlayacağınız bu kitaba ekleyeceğiniz birlikte çektirdiğiniz fotoğraflardan oluşan görsel malzemeleri de ekleyerek gerçekten sıra dışı kişiye özel bir hediye hazırlamış olacaksınız.

İnsanların büyük bölümü sıra dışı hediyelerden ve sürprizlerden oldukça etkilenir ve mutlu olur. Böyle bir hediye alan kişi kendisini, birlikte olduğu kişinin gözünde gerçekten önemli ve özel hisseder. Sevgiliniz için hazırlayacağınız bu kitap onda hiçbir zaman unutamayacağı bir hediyeye sahip olmanın haklı gururunu yaşatacaktır.

Özellikle erkekseniz, sevgiliniz için hazırlayacağınız bu kişiye özel hediye ile belki de daha önce hiç olamadığı kadar romantik bir an yaratmış olacaksınız. Çoğu kadın için romantizm hayatta olmazsa olmaz bir duygudur ve tüm yaşamları boyunca romantik bir erkekle beraber olmak en çok istedikleri arasında ön planda gelen şeylerden bir tanesi olarak göze çarpar. Sevgiliniz için hazırlayacağınız bu özel kitap ile onun romantizmin doruklarını yaşamasını da sağlayabilirsiniz.

Eğer kadınsanız, sevgiliniz için hazırlayacağınız kişiye özel bu kitap, sevdiğiniz erkeğin yaşamınızda ne kadar önemli bir yer kapladığını, onsuz bir yaşamı düşünemediğiniz gibi sevgiliniz için beslediğiniz yoğun duyguları ifade etmenizin yanında, onu ne kadar başarılı ve güçlü karakterde bulduğunuzu da içeriyorsa, sevgilinizi oldukça mutlu edecektir.

Kadınlar için romantizm ne kadar önemli bir duygu ise, sevdiği kadın tarafından başarılı, becerikli ve güçlü karakterde bir erkek olarak tanımlanmak hemen hemen tüm erkekler için vazgeçilemez nitelikte onları mutlu eden bir duygudur.

Sevgiliniz için hazırlayacağınız kitap sayesinde, sevgilinizin sizi mutlu eden önemli davranışlarını onunla paylaşma fırsatı bulacaksınız. Birlikte olduğu kadını mutlu ettiğini bilmek, bu durumun onun tarafından ifade edilmesi pek çok erkeği tahmin edemeyeceğiniz kadar mutlu eden bir şeydir. Sevgiliniz için hazırlayacağınız bu kişiye özel hediye ile onun bu duyguları hissetmesini sağlayabileceksiniz.

Sevgiliniz için kitabınızı hazırlarken yaratıcılığınızdan eserler vermeyi de unutmamanızda önemli bir fayda bulunmaktadır İnsanlar sadece kendileri için tasarlanan bir hediyeye sahip olmaktan çok mutlu olurlar. Hele, böyle bir hediye sevdikleri kişilerin yaratıcılıkları ile ortaya çıkmışsa o hediye sevdikleriniz için düşünemeyeceğiniz kadar değerli bir hediye haline gelecektir. Sevdiklerinizle duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin ve bunu sıklıkla yapın. Bu hem sizi, hem de sevdiklerinizin kendilerini çok daha iyi hissetmelerini sağlayacaktır hem de düşünebileceğinizden çok daha fazla.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı