TANITIM YAZILARI

Sevgiliye Hediyenin Püf Noktaları

Hediye vermenin anlamı rutinlerle dolu hayatta sevdiğimiz insanlara sürpriz yaparak onları şaşırtmak ve bir farklılık yaratmaktır. Fakat bunu sadece özel günlere sıkıştırmak, içten gelenin bir ifadesi olan hediyenin anlam ve önemini hafifletir. Yani sevdiğimiz kişilere hediye almanın bir zamanı yoktur. Hediyenin zamanı sizin içinizden geldiği vakittir.

Bir ilişki içerisinde yaşanan sorunları, kırgınlıkları atlatmak, gönül almak, herhangi bir konuda açılmak veya durup dururken sadece içten geldiği için alınabilir bir hediye. Özellikle de aşk ilişkileri içerisinde önemi büyüktür ama aldatmacalı bir yola da sahiptir. Mesela çoğu insan “ben hediye istiyorum” demez. Fakat bu hediyenin olmaması gerektiği anlamına gelmez. Zaten bir istek ve zorunluluk üzerinden alınan şey de hediye niteliğinde olmaz. Mühim olan böyle bir talep yokken sizin bazı şeyleri düşünüp hareket etmenizdir.

1

Hediye saati diye bir şeyin olmadığını ve emrivaki ile gerçekleşmeyeceğinden bahsettikten sonra gelelim hediyenin niteliğine. Sevdiğiniz kişiye bir hediye almak istediğinizde kendinizi birçok seçenek arasında hediye denizinde boğuluyormuş gibi hissedebilirsiniz ve ilginç hediyelere ulaşmak biraz zaman alabilir. Bu noktada sizin imdadınıza yetişecek olan şey kişiye özel hediyelerdir.

Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız. Neyi sevip neyi sevmediğini, nelerden hoşlandığını, neleri çekici bulduğunu ve en çok neyi hayal ettiğini alacağınız hediyeye yansıtabilirsiniz. Bu şekilde sevgilinize özel bir hediye hazırlamanın ilk adımı atılabilir. Bunun yanında ona karşı hissettiğiniz aşkı yansıtacak nitelikte olmalıdır hediye. Bu bakımdan da kişiye özel olmasının yanı sıra sevgiliye özel olması gerekir. Tüm bunları düşündüğünüzde tek çarenin Google’a “sevgiliye hediye fikirleri” yazmak olduğunu düşünebilirsiniz. Tabi bu durum yazımızı okumadan önce geçerliydi (:

2

Sevgiliye alınabilecek ideal hediyenin tüm niteliklerini içerisinde barındıran bir hediye var. O da; sevgiliye kitap. Daha önce bu fikri hiç düşünmediyseniz aklınızda “sevgilime nasıl kitap hazırlayacağım ve ne yazacağım?” cinsinden soru işaretleri oluşabilir. Bu işin ne kadar kolay olduğuna inanamayacaksınız!

İlk olarak düşünmeniz gereken şey foto kitaptır. Sevgilinizle birlikte özel anlarınızın yer aldığı ve her zaman hatırlamak isteyeceğiniz anıları yansıtan fotoğrafları kullanarak orijinal bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Peki ya hislerinize ve kaleminize güveniyorsanız? Bu durumda Sevgili Kitabı yine sizinle. Aşkınızı yansıtacak en güzel cümleleri Sevgili Kitabı’na fotoğraflarla birlikte ekleyebilirsiniz. Böylelikle hediyenize romantik bir biçim de kazandırmış olursunuz.

Çok fazla duygusallıktan hoşlanmam, hediyem aynı zamanda eğlenceli de olsun derseniz birbirinden sempatik ve eğlenceli tasarımlara sevgilikitabi.com’da ulaşmak mümkün.

3

Hediyenizi farklı kılacak tüm bu özelliklerin yanında sevgilinize söylemek, teklif etmek istediğiniz herhangi bir şeyle alakalı konuşmakta sıkıntı çekiyorsanız bunu dolaylı yoldan anlatmanın en iyi yollarından birisi de Sevgili Kitabı’ndan geçiyor (:

Sevgililiğin kitabını farklı, romantik ve eğlenceli bir şekilde yazmak için birçok farklı seçenek ve tasarım özelliğiyle sevgilikitabi.com sizinle!

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı